Felicitări băieților! Au învins și au promovat!

2018 e anul revirimentului sportului buzoian.

După echipele de rugby și handbal feminin ale SCM Gloria Buzău, o nouă formație din Buzău a reușit azi promovarea în prima ligă.

E vorba de echipa de handbal masculin CS Buzău 2012 care a învins azi în barajul cu Atletico Alexandria 30-27 (14-13) – vezi mai jos imagini de la partida de azi cu buzoienii în roșu.

Mai puțin băgată în seamă, prioritate având (probabil datorită tradiției) formația de handbal fete, CS Buzău 2012 s-a clasat pe locul 2 în seria de liga a doua.

A mers la turneul de baraj de la Călărași unde a reușit două victorii ( cu „U” Cluj și Atletico Alexandria) și o înfrângere (CSM Făgăraș), obținând astfel promovarea în Liga Zimbrilor.

Felicitări băieților, antrenorilor dar și conducerii CJ Buzău, care a finanțat această echipă.

Rămâne acum de văzut dacă se va găsi finanțare pentru participarea în prima ligă.

E nevoie de achiziții, de salarii la nivelul primului eșalon, plus restul cheltuielilor.

Citește și articolul: I-a bătut pe chinezi acasă la ei și a ajuns în finală! Cea mai mare surpriză din ultimii ani! Iată foto și VIDEO

După ce componenții echipei vor fi felicitați de conducerea CJ Buzău, președintele Emanoil Neagu și colaboratorii săi, în special Liviu Ciolan (directorul economic al CJ Buzău), vor decide în zilele/săptămânile următoare dacă CS Buzău 2012 se va înscrie în prima ligă sau va continua în a doua.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.