Felicitări! Buzoianca Dora Gaitanovici s-a calificat în finală!

Ultima, dar nu cea din urmă. Buzoianca Dora Gaitanovici a fost ultima concurentă calificată în finala selecției naționale pentru Eurovision.

Aseară, la Sighișoara, în cea de-a cincea semifinală, buzoianca a strâns de la jurați 40 de puncte, fiind astfel cea de-a cincisprezecea calificată în finală.

Dora a cântat în Piața Cetății piesa „Fără tine”, a cărei muzică și text au fost compuse tot de ea (vezi clipul VIDEO de mai jos).

În aceeași semifinală s-au mai calificat trupa The HUMANS (58 de puncte) și Teodora Dinu (50 de puncte).

În acest an, Selecţia Naţională s-a desfăşurat sub sloganul „Eurovision uneşte România!“. În premieră, în concurs au intrat 60 de piese, câte 12 pentru fiecare semifinală: Focșani (21 ianuarie), Timişoara (28 ianuarie), Craiova (4 februarie), Turda (11 februarie) şi Sighişoara (18 februarie).

Pe 25 februarie, în Marea Finală care va avea loc la Sala Polivalentă din Bucureşti. Publicul este singurul care va alege reprezentantul României pentru scena din Lisabona, dintre cele 15 piese rămase în concurs.

Eurovision Song Contest va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 şi 10 mai şi finala pe 12 mai.

Felicitări, Dora, și mult succes duminică în finală.

loading...

2 comentarii la „Felicitări! Buzoianca Dora Gaitanovici s-a calificat în finală!

  • FELICITARI
    NU MANDRIM CU TINE BUZOIANCA NOASTRA!!!

    Răspunde
  • Am mai spus și ieri ,o voce timbrată frumos ,cu o prezență scenică ,aparte ,multă vitalitate ,dă bine pe sticlă ,cum se spune ,trece scena ,și o face foarte plăcută .Eu o văd finalistă definitiv .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.