Felicitări buzoienilor! Au venit 5 mii în ciuda frigului și a ploii!

A fost surpriza plăcută a zilei (naționale) la Buzău.

În ciuda frigului și a ploii, în jur de cinci mii de buzoieni au ținut să vină azi pe Calea Eroilor la parada de 1 Decembrie.

Lume multă ca-n anii în care a fost frumos de 1 Decembrie

Prezența numeroasă e un argument solid că – în ciuda vremurilor nu tocmai optimiste – mulți buzoieni sunt prieteni fideli cu sentimentele de patriotism.

Bravo Buzău, felicitări buzoienilor!

Buzoienii au venit la defilare chiar dacă ceremonia n-a fost urmată de obișnuita (în anii de dinaintea pandemiei) fasole cu ciolan

Reporterul buzoienii.ro a inserat mai jos o galerie foto de la evenimentul de azi și un clip video cu parada militară.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Felicitări buzoienilor! Au venit 5 mii în ciuda frigului și a ploii!

 • Uitati-va bine la ei, in caz de razboi, vor fi calaii care va vor trimite carne de tun. Asa fac si rusii, si ucrainienii. Armata profesionista sta in spate, iar in primele linii trimit oamenii neinstruiti, sunt pretextul ca soldatii profesionisti au expertiza, nu merita sa moara degeaba, sunt valorosi. Fix aia care i-au tinut pe salarii zeci de ani din taxe, IT-isti, ingineri, constructori etc vor fi apoi trimisi sa apere armata. Nu va fi cum se spune, ca armata ne va apara, ci invers, armata va folosi populatia ca scut uman. Asa a fost si va fi in toate razboaiele, exceptand invaziile pentru resurse si interventiile asupra unor entitati mai slabe, unde armata profesionista poate fi folosita mai cu succes si cu pierderi mult mai putine de vieti decat intr-un razboi generalizat. Chiar am auzit un burtos in armata laudandu-se ca el are expertiza, in caz de razboi, misiunea lui e sa instruiasca loturi de civili care nu au habar si sa-i trimita pe rand in linia intai. De asta politicienii si aia din armata nu se dau inapoi de la razboi, stiu ca nu ei mor, sau cel putin nu mor primii.

  Răspunde
 • Anonimule, fii mai clar! Cu tot regretul, dar nu prea se înțelege ce vrei să exprimi în postarea dumitale. Ori ai tras ceva pe nas mai de dimineață, ori ai sărbătorit în avans Ziua Națională…

  Răspunde
 • … se vede treaba că oamenii nu au ce face pe acasă și sunt atât de săraci încât să piardă vremea să vadă o „defilare”, așa cum sunt obișnuiți ei de pe timpuri … uitați-vă la moacele ălora din poze… bătrâni, săraci, tineri goi la minte, oameni fără viitor care vin și ei să asiste la niște circ gratuit… „Gratuit” vorba vine, că (și) de aia nu sunt bani de salarii și pensii, că plătim așa-ziși eroi care, pentru bani și avantaje, se ANGAJEAZĂ în armată…

  Răspunde
 • Ai perfectă dreptate domnule Anonim…..dar vedeți dumneavoastră….nu sunteți înțeles….Solon nu vă înțelege:))….dar nu trebuie pusă problema că ne trimit. Și ca în China dacă s-ar comporta nu trebuie să cedăm! Pe bune….ne duc să ne „antreneze” sau să ne trimită pe front ? Ce aveți mă nene? Și dacă vor institui ( și o vor institui în caz de nevoie) legea marțială și mobilizare nu ne ducem….. așa ia să vedem ce primim? Amenzi? Pușcărie? Bătaie? Concediere? Credit social? Așa și…..? Nici în fața plutonului de execuție nu cedezi! Și nu ține de patriotism! Nu dau doi bani pe patriotismul trădătorilor de neam și țară……. Frustrările din pandemie trebuie să le „vărsăm” pe cineva.

  Urmează Cătălin să ne facă oi……..

  Răspunde
 • Oameni amărâti folosiți de politicieni pe post de pioni in ziua alegerilor.

  Răspunde
 • Solon ești vai de steaua ta , ai fumat cam mult și vezi deformat, sau poate ești unul dintre burtoșii speciali. Generalii armatei sunt dotați cu baioneta din lemn, știu ei pentru ce.

  Răspunde
 • Ăștia, gen anonim și toți care băgați bățul prin gard, dacă ar fi un pericol în țară ați fi primii trădători..nu știți decât să dați cu gura prin rah….jeleu..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.