Felicitări cadrului didactic. Iată ce frumos le explică elevilor fiecare fotografie VIDEO


E primul cadru didactic care a venit cu elevii la expoziția foto în aer liber pentru a ține ora de istorie.

Vorbim de învățătoarea Doina Jalbă de la Școala G.E. Palade (fosta nr. 15) care astăzi la prânz și-a luat elevii de la clasa a patra într- plimbare până pe Calea Eroilor.

Doamna merită felicitări pentru idee, dar și pentru modul în care le explica micuților conținutul fiecărei imagini (vezi VIDEO mai jos).

Cu siguranță, cunoștințele dobândite astăzi de elevi le depășesc cu mult pe cele pe care copiii le-ar fi acumulat dacă ar fi rămas în clasă.

De notat și că micuții aveau fiecare câte un ghiveci pe care urmau să-l lase la câte o cruce a unui soldat înhumat în Cimitirul Eroilor în cadrul campaniei inițiate de preotul Mihail Milea – „Adoptă un erou”.

UPDATE: Conform informațiilor primite ulterior de reporterul buzoienii.ro și alte cadre didactice, de la alte școli, și-au adus elevii la expoziția foto în aer liber.

Dacă ceremonia de Ziua Eroilor va trece mâine-poimâine, în schimb expoziția foto și toate modernizările acestei zone vor rămâne și-i vor bucura pe buzoieni .

Citește și articolul: Iată ce are de gând să facă primarul în zilele următoare. Lista străzilor care vor fi asfaltate prioritar. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

2 comentarii la „Felicitări cadrului didactic. Iată ce frumos le explică elevilor fiecare fotografie VIDEO

  • Lectia de istorie nu a fost ptr întreaga clasa?aici sunt doar o parte din elevii clasei.va spunem noi…nu!Doar pentru cei care au venit cu ghivece de flori!Încă avem sechele din comunism…

  • imaginile de pe gardul unitatii militare, reprezentand “istoria Romaniei in imagini”, asa cum se doreste a fi aceasta expozitie in aer liber, probabil, cea mai mare pe aceasta tema, din Europa, sunt un prilej foarte bun pentru toate generatiile de buzoieni, romani si oricine trece prin aceasta zona, de a nu uita cine am fost, cine suntem si, ce am platit pentru a fi astazi, acum, aici.. aceste imagini ne aduc aminte ca nimic nu se obtine usor sau gratuit, ca pentru orice trebuie sacrificii, lupta si vointa. sunt sigur ca vor fi multe alte ore de istorie de acest fel, de acum inainte. Felicitari doamnei invatatoare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.