Felicitări! Nicăieri în România nu s-a întâmplat asta! Vezi galerie foto

Da, felicitări buzoienilor! Nicăieri în România nu se întâmplă ca sala să fie plină într-o zi lucrătoare și la un meci cu o echipă modestă, precum Slatina.

La Buzău sala a fost plină iar oficialii clubului au vândut, ca și la meciul cu Rm. Vâlcea, toate biletele! Aproape două mii de buzoieni au venit și azi la meci, deși unii de-alde Ion (și invitații lor) au rămas acasă.

Iar pentru ca seara să fie perfectă, jucătoarele Buzăului au făcut o repriză secundă spectacol. Ce frumos, publicul le-a aplaudat la final în picioare pe jucătoare, iar handbalistele au mulțumit publicului.

Printre cei care le-au felicitat pe jucătoare a fost și primarul Toma, care pare să aibă o favorită😉.

Concluzie

Echipa de handbal devine încet dar sigur un brand al Buzăului. Felicitări jucătoarelor, staff-ului clubului și publicului.

Obiectiv

Ținta e una istorică pentru sportul buzoian. Calificarea într-o cupă europeană. Ar fi o premieră, pentru că până acum nicio echipă din Buzău, indiferent de sport, n-a reușit o așa performanță.

Atenție!

Următorul meci de la Buzău al fetelor va fi unul trăsnet. Cu CSM București. Aveți grijă să vă luați abonament sau bilet din timp. Altfel, riscați să rămâneți pe dinafară.

Despre meciul de azi, scor 27-18 (12-12), reporterul buzoienii.ro va scrie un articol separat. Până atunci puteți vedea o galerie foto de la meci, îndeosebi cu publicul.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Felicitări! Nicăieri în România nu s-a întâmplat asta! Vezi galerie foto

  • Mai schimba si el puloverul ăla roș că luceste pe el..

  • Victorie meritata. Cand ai sala plina inseamna ca interesul fenomenului handbalistic are o mare pondere la nivel local. Felicitari conducerii clubului si tuturor factorilor din jurul echipei, numai ca daca vrem cupe europene suntem departe. Tinta ar fi sponsori cu mare potenta financiara in urmatorii ani, jucatoare pe masura si rezultatele vor veni. Inspirat din fenomenul valcea din anii anteriori cand toata lumea handbalistica respecta acest club, mai nou ce se intampla in Ungaria. Suntem aproape de marea prerformanta, de ce nu campioana europei in 3 ani!!! Eu sper!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.