„Felicitări, o femeie cu simț civic!”

Când site-urile de știri au prezentat imaginile, inedite la Buzău, cu femeia preluată cu IZOLETA, au fost destui buzoieni care să o acuze.

„Dacă știa că e suspectă trebuia să stea acolo în Italia. Sau să se fi pus la dispoziția autorităților române de la graniță. Ori, imediat ce a aflat. Nu trebuia să mai ajungă la noi la Buzău”, au opinat mulți buzoieni.

După aceste prime reacții, mai pe seară, când autoritățile sanitare au furnizat informații suplimentare despre acest caz, din acuzată – femeia a devenit lăudată. Dată exemplu de simț civic.

„Ea s-ar fi putut plimba fără probleme azi prin Buzău, prin piață ori cu autobuzul. Nimeni n-ar fi știut de ea. Dar doamna, pentru că a avut această suspiciune, a ținut să o comunice autorităților și să se pună la dispoziție. E un exemplu de simț civic și merită felicitată”, au comunicat autoritățile implicate în acest caz.

Buzoianca de 52 de ani, deși asimptomatică, a sunat la 112 înainte de a coborî din microbuz – după ce a fost sunată de o colegă de serviciu care a informat-o că are febră. Buzoianca venea din nordul Italia, acolo unde s-au semnalat 150 de îmbolnăviri și 3 decese – lucru care a dus la o situație de panică în rândul „macaronarilor”.

INFO: În această dimineață, cu izoleta, buzoianca a fost transferată de la Spitalul Gârlași, unde a stat peste noapte, la lazaretul înființat la tabăra de la Arbănași. Acolo femeia va primi hrană și asistență medicală pe durata celor 14 zile de carantină. I s-au prelevat probe biologice care vor ajunge la Institutul Național de Boli Infecțioase – Matei Balș.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „„Felicitări, o femeie cu simț civic!”

  • Avea simt civic daca inainte de a se urca in autocar făcea un test rapid de prezenta a virusului covit 19. Daca era infestata va dati seama ce se intampla cu ceilalti pasageri cu care a călătorit. Să gandit sa nu ducă virusul la familia ei, nu ca o interesa prea mult de restul cetățenilor. In concluzie nu trebuie lăudată, daca avea simt civic nu venea in tara fara a se convinge ca nu este purtătoare de coronavirus.

  • Felicitări doamna care sunteți inca suspectă de coronavirus. De ce ati fugit din Italia? Cred ca era bine acolo, multi cu coronavirus in jurul tău. Si ce ti -ai zis , hai acasă ca acolo e mai bine. Nu conteaza daca ii imbolnavesc pe alții, barem sa mor acasă. Felicitări. Doamne ferește de ce e mai rău, iar ție femeie , sanatate si minte multă.

  • Dacă la “lazaretul” ăla îi dau mâncare “tip spital”, a belit-o coronavirusul, moare singur. De scârbă. ;-))
    Iar femeia, dupa 2 săptămâni “în tabără”, se va întoarce fotomodel… ;-))

  • Diaspora salvează România! Să le acordăm cât mai multe privilegii pentru că românilor din țară li s-a pus gând rău, se vrea depopularea țării, trebuie să eliberăm locul că le trebuie unora care s-au săturat de deșert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.