Șoferița de 29 de ani a făcut pană. În loc s-o ajute, un bărbat i-a furat poșeta

O tânără șoferiță de 29 de ani din Buzău a avut ghinionul de a face pană pe un drum județean din jud. Brăila.

Pe câmp, între localitățile Viziru și Cuza Vodă, aproape de Dunărea Nouă (Brațul Cremenea).

Buzoianca, singură în mașină, s-a apucat să repare pana. În loc să-i dea o mână de ajutor, un localnic de 50 de ani a băgat mâna pe geam și a sustras poșeta femeii în care se aflau două telefoanele mobile, 600 de lei și documentele personale. După ce a înșfăcat poșeta, bărbatul s-a făcut nevăzut în lanul de porumb.

Buzoianca, isteață, a oprit un autoturism care trecea pe DJ211 A și l-a rugat pe șofer să sune la 112 pentru a anunța furtul.

Poliţiştii chemați prin 112 au procedat la perierea zonei, iar la scurt timp a fost depistat, într-un lan de porumb, un bărbat de 50 de ani, din satul Cuza-Vodă, comuna Stăncuţa. Acesta avea asupra lui doar suma de 600 lei, restul bunurilor fiind găsite abandonate în cultura de porumb”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al IPJ Brăila

Hoțul s-a ales cu dosar penal și cu oprobriul comunității locale după ce s-a aflat de noua sa „ispravă”.

Citește și: Șoferiță din Buzău aproape de a comite un accident grav. Vezi VIDEO

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Șoferița de 29 de ani a făcut pană. În loc s-o ajute, un bărbat i-a furat poșeta

  • Oprobiul comunității locale…unde a ajuns justiția! Flagrant, dosar, cercetat urgent in stare de arest, judecat urgent si 5 ani puscărie fara posibilitatea de eliberare conditionata! Asa, cu oprobiul comunității locale, data viitoare dupa ce te fura, daca încerci sa-l opresti vei primi o ranga in cap din partea…domnului! Asta este justitia Auras…sa traiasca domnul Dragnea cu gasca lui dar si toti ceilalti aflati in acest moment la putere care fac totul pentru a schimba ceva insa lucrurile sa ramana tot asa!

  • Un astfel de articol de la un misogin consacrat precum tereaca….ei bine, asta da raritate !
    :)))

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.