Femeia din spatele milioanelor de euro care ajung la Buzău

O cunosc câteva zeci, maximum sute de buzoieni.

În schimb, prin ceea ce face ajută zeci, poate chiar sute de mii de buzoieni!

Doamna din imaginea de mai sus se numește Liliana Nicolae. Buzoiancă get beget, e căsătorită și are doi băieți gemeni.

Este șefa departamentului care se ocupă de atragerea de fonduri europene din CJ Buzău (în scripte director la Direcția de Dezvoltare Regională).

Prin mâna ei trec toate proiectele cu finanțare europeană. Și nu sunt puține, suma totală – după depunerea tuturor proiectelor – urmând să ajungă la aproximativ 70 de milioane de euro.

Emanoil Neagu: „Țin să o felicit pe doamna Liliana Nicolae, pe colegii ei de departament și pe ceilalți angajați ai CJ implicați în proiectele cu fonduri europene”

Iată mai jos o listă a proiectelor aflate în derulare sau în pregătire. Implementarea lor ajută sute de mii de buzoieni, dacă nu cumva chiar pe toți, ținând cont că investițiile vizează inclusiv UPU și spitalul județean.

  • Reabilitare clădire Biblioteca Județeană 18,4 mil. lei
  • Asfaltare Dj 203 K Mărăcineni – Podu Muncii 82 mil. lei
  • Transformare Spital Brătianu în Centru Cultural 17,8 mil. lei
  • Asfaltare DJ 203 K Vadu Pașii – Robeasca 120 mil. lei
  • Extindere UPU 7,4 mil. lei
  • Asfaltare Buda – Al. Odobescu 21 mil. lei
  • Eficientizare energetică Centrul Școlar Educație Incluzivă 3,2 mil lei
  • Dotare UPU 7 mil. lei
  • Dotare ambulatoriu Spital Județean 1,5 mil euro

Liliana Nicolae: „Să știți că nu e numai meritul nostru, al celor din Direcția Dezvoltare Regională. La elaborarea proiectelor și, mai apoi, la execuția acestora suntem ajutați de colegi din tot Consiliul Județean. De la Direcția Economică, de la Juridic, Administrativ, Achiziții, Tehnic etc. Le mulțumim celor care apreciază munca noastră, dar corect e să spunem că e o muncă de echipă, în care sunt implicați salariați din mai multe direcții și servicii ale CJ Buzău”

Liliana Nicolae are în subordine 22 de persoane. Nouă lucrează efectiv la proiectele cu fonduri europene, iar restul la compartimentele Relații Internaționale respectiv Strategii și Prognoze.

În pregătire – pentru a fi acceptate și finanțate de Uniunea Europeană – mai sunt două proiecte. Unul de 10, 6 milioane de euro pentru dotarea ambulatoriului din Spitalul Județean și unul de 4,6 mil de lei pentru realizarea de Arii Protejate în siturile Penteleu și Siriu.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Femeia din spatele milioanelor de euro care ajung la Buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.