Femeie atacată pe stradă de 4 rottweileri

Atenție. Imagini cu puternic impact emoțional. O femeie a fost atacată pe stradă de patru rottweileri.

Noroc cu intervenția a trei vecini inimoși și curajoși.

Incidentul s-a produs în jurul orei 14.00 pe o stradă din Suceava.

Imaginile au fost publicate de televiziunea regională Intermedia.

„Femeia atacată a fost transportată la UPU Suceava, unde medicii au observat că a pierdut mult sânge. Avea tensiunea scăzută. Ea a suferit plăgi multiple la nivelul mâinilor şi picioarelor” – Intermedia Suceava

Nu se precizează deocamdată cum de au ajuns cei patru rotweileri pe stradă și cum de s-a ajuns la acest incident ce putea avea urmări grave.

loading...

4 comentarii la „Femeie atacată pe stradă de 4 rottweileri

  • Ba se precizează – Atunci când proprietara câinilor a deschis porţile să bage maşina în curte. ,,Scuzându-se” poliţiştilor că locuieşte singură şi câinii îi asigură paza.
    Oricum e bine că aţi postat această ştire şi pt. buzoieni. Că şi Buzăul îşi are iresponsabilii săi cu câini ! Şi poate s-or mai responsabiliza citind această ştire !

  • Tot felul de idioți inconștienți, cresc astfel de fiare, total inutile, fără nicio utiliatate. La ce dracu le-o fi trebuind așa ceva, nu pot să-mi dau seama, bănuiesc că la ei în curte nu s-o afla tezaurul național?

  • A avut noroc cu interventia celor doi vecini.
    Avand in vedere o multime de asemenea precedente, ce greutate ar fi fost sa se dea o lege prin care sa fie interziza detinerea unor animale periculoase ca diverse rase de caini agresivi, ursi, lei si altele?
    Aceasta lege ar fi fost cea mai fireasca masura.

  • Si noi avem asa ceva prin oras si mai ales prin comune, adica oameni care isi cresc cainii ba in curte ba afara. Asta pentru ca politia este politie de birou si caldurica. Rar vezi picior de politist pe strazi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.