Femeie, cu un copil de mână, lovită pe zebră. „Semaforul pâlpâia”. Iată foto de la fața locului

Accident produs în urmă cu câteva minute pe Bd. Bălcescu la trecerea de pietoni dintre parc și Prefectură.

Un șofer neatent a lovit o femeie de 34 de ani ce se angajase în traversarea străzii pe zebră în intersecția semaforizată.

Femeia avea un copil de mână, dar acesta nu a pățit nimic, mama având grijă să-l ferească.

„Am văzut tot. Doamna cu copilul de mână au început să traverseze atunci când semaforul pâlpâia. Adică urma să se facă roșu. Atunci a venit și domnul, care probabil că și el se grăbea. N-aș vrea ca șoferul să fie făcut vinovat, v-am spus că semaforul pâlpâia când doamna a început traversarea. Ce e bine e că femeia, din instinct matern și-a luat copilul în brațe, s-a întors cu spatele, astfel că băiețelul n-a pățit absolul nimic. Doar doamna a fost lovit puțin la spate, dar ușor, nu e nimic grav”, ne-a declarat o martoră a accidentului.

Femeia prezintă dureri ușoare în zona lombară și a fost preluată de o ambulanță ajunsă rapid la locul accidentului.

Șoferul, de 43 de ani, conducea un SUV marca Peugeot (B – 65 – SRS) și efectua virajul la stânga dinspre Prefectură înspre centru.

Polițiștii iau la această oră declarații de la toți cei implicați pentru a stabili cu exactitate cui aparține vinovăția.

Se pare că o parte din vină îi aparține și femeii care nu avea voie să se angajeze în traversarea străzii în momentul în care semaforul pâlpâia.

Imediat după accident unii dintre martori îl acuzau vehement pe șofer, în timp ce alții spuneau că femeia joacă teatru și că abia a fost atinsă.

Citește și articolul: Nu ratați! Vor fi soldați romani, gladiatori, daci, dar și români din primul război mondial. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Femeie, cu un copil de mână, lovită pe zebră. „Semaforul pâlpâia”. Iată foto de la fața locului

 • Martorul e idiot rau, spune clar ca mama a traversat pe verde si apoi spune ca nu e normal sa fie soferul vinovat.
  Daca nici pe verde nu poti traversa o trecere de pietoni fara sa vina un grabit care sa spulbere atunci cand sa mai traversezi?
  Verdele e verde indiferent ca palpaie sau nu, iar soferul e obligat conform legii sa acorde prioritate pietonului care a inceput traversarea pe verde chiar daca intre timp s-ar face rosu.
  Vinovat e fara indoiala soferul, care nu a acordat prioritate de trecere pietonului angajat in trecerea strazii pe zebra in mod regulamentar pe culoarea verde.

  In zona de multe ori se petrec astfel de incidente cu soferi grabiti care mai ca vor sa te ia pe capota desi traversezi pe verde. Unii soferi o calca cand vad ca s-a facut rosu la ei si deci verde la pietoni, generand astfel situatii periculoase pentru pietoni.
  Deseori trec pe acolo si vad astfel de situatii, in care doar atentia sporita a pietonilor ii scapa de furia grabitilor.

 • Pentru marele cunoscător “Anonim”: Habar nu ai de legislația rutieră! Citește capitolul IV “Semnalizarea rutieră”! Ai să descoperi, uimit probabil, Articolul 60 care spune clar: “Semnalul de culoare verde intermitent si semnalul de culoare rosie interzic pietonilor sa se angajeze in traversare pe partea carosabila.”
  Nu-i iau apărarea șoferului, pentru că este clar că nici acesta nu este vreun inteligent, dar legea este de partea lui dacă femeia a început traversarea pe verde intermitent.

 • Mereu stau și mă întreb : de ce oare imensa majoritate a românilor nu se ” bagă ” când au loc asemenea evenimente IN SPATIUL PUBLIC ? Probabil știu ei că nu-i sănătos să ai vreun punct de vedere , să spui că ai văzut sau ai auzit , că tu știi precis fiecare articol de lege – deși în acest mod ai putea ajuta organele în drept să stabilească concursul de împrejurări, gradul de vinovăție și în final ADEVARUL … In viitorul apropiat termenul ” opinia publică ” va deveni un … arhaism , dar, pînă atunci trebuie să admitem că moartea te poate aștepta oriunde ! Chiar și pe o … zebră colorată …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.