Femeie decedată. Doi bărbați în stare gravă la spital

O altă persoană rănită în atacul de la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca a murit luni dimineață la Spitalul Universitar din București. Numărul deceselor în urma incidentului de la Săpoca a ajuns astfel la 6.

Atacatorul, un bărbat de 38 de ani din Săgeata, urmează a fi declarat fără discernământ și va fi internat la finalul anchetei la secția specială de la Ojasca.

Ministerul Sănătății a fost informat că una dintre victimele agresiunii de la Spitalul Săpoca, internate la Spitalul Universitar de Urgență București, a decedat în această dimineață.

Pacienta avea 79 de ani și suferise o intervenție chirurgicală complexă. Pe toată perioada tratamentului a fost în stare gravă, intubata, instabilă hemodinamic și ventilată mecanic.
La Spitalul Universitar mai este internată o pacientă, dar în stare stabilă. Săptămâna trecută, ea a fost transferată în secția de neurochirurgie.
Alți șase pacienți răniți în atacul de la Săpoca sunt în continuare internați la diferite unități medicale.

La Spitalul Sf. Pantelimon este internat un pacient care a fost operat și este în continuare intubat, în coma profundă. Un alt pacient în stare foarte gravă este internat la Spitalul Floreasca.

O altă pacientă a fost transferată vineri de la Spitalul Sf. Pantelimon la Spitalul Județean Buzău- secția Neurologie, în timp ce la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar este internată o pacientă de 62 ani programată luni pentru o intervenție chirurgicală. La aceeași unitate este spitalizată și o pacientă de 83 ani, care în cursul săptămânii e posibil sa fie transferată înapoi la Buzău. Tot la Bagdasar este și un pacient de 60 de ani, cu o evoluție pozitivă, pentru care este încă deschisă opțiunea unei intervenții chirurgicale.

În total 6 pacienți au murit și alți 7 sunt răniți după ce un bărbat cu sevraj etilic, internat la Spitalul de Psihiatrie din Săpoca, i-a atacat în urmă cu o săptămână cu un stativ de perfuzii care se afla în salon.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.