Femeie dispărută. Familia și Poliția cer ajutor. Posibilă pistă

Poliția Buzău a fost sesizată de familie joia trecută.

Femeia a plecat voluntar de acasă, de la locuința din Nehoiu, cu o zi mai devreme și nu s-a mai întors. Are 59 de ani și se numește Mariana Plăpană.

Există suspiciunea unei sinucideri, o umbrelă și alte lucruri de-ale ei fiind găsite pe marginea râului Buzău. Pompierii au căutat împrejurimile, dar n-au găsit-o.

IPJ Buzău: „În data plecării, 23 iunie a.c., aceasta purta o geacă de fâș de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră, pantofi de culoare neagră, iar pe cap purta o șapcă de culoare neagră.

Semnalmente: înălţime 1,65 m, păr castaniu, ochi căprui, greutate aproximativ 54 de kg, constituție astenică.

Polițiștii, împreună cu celelalte forțe ale Ministerului Afacerilor Interne, continuă și astăzi căutările, pe rază extinsă, în vederea depistării persoanei dispărute.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”.

loading...

2 comentarii la „Femeie dispărută. Familia și Poliția cer ajutor. Posibilă pistă

  • Trebuia scris în semnalmente și că are mustață, de multe ori este un factor de identificare mai bun decăt ochi căprui…

  • Buna seara. Daca tot ati scris ca au fost gasite o umbrela si obiecte personale, cereti poze cu acele obiecte si cu umbrela. Pentru ca nu exista asa ceva asupra politie . Si nu mai scrieti aberatii daca nu verificati informatiile inainte de a le publica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.