Femeie făcută de rușine. Cum s-a încheiat |Vezi VIDEO

Peste 300 de mii de vizualizări a strâns pe facebook clipul de mai jos în care o „doamnă” a fost surprinsă de camerele de supraveghere aruncând gunoiul din portbagajul unui autoturism de lux.

S-a întâmplat lângă terenul de fotbal din satul Aldeni, comuna Cernătești (jud. Buzău). Ghinionul „doamnei” – aceasta n-a văzut camerele de supraveghere.

Pentru a servi o lecție, ei și altora, Primăria Cernătești a urcat imaginile pe facebook, de unde au fost distribuite de 5700 de ori prin toată țara!

Continuare

„Am identificat-o. Da, este de la noi din comună. A fost pusă să ridice gunoiul și a primit 500 de lei amendă”, a anunțat primarul Petrache Mârzea.

O mică bilă (de ping-pong) albă, după cea (de popice) neagră, primește și doamna. Aceasta și-a călcat pe mândri și a venit a doua zi, cu aceeași mașină, pentru a ridica sacii cu gunoi. Vezi VIDEO mai jos.

Să sperăm că, măcar de teama oprobriului public și a amenzii, unii cetățeni își vor cenzura astfel de porniri. Atenție, se poate întâmpla să fii în bătaia camerei video!

loading...

3 comentarii la „Femeie făcută de rușine. Cum s-a încheiat |Vezi VIDEO

  • Cuantumul amenzii mi se pare derizoriu, trebuia o amendă să-i stea inima, acestei nesimțite și altora ca ea, care mai aruncă gunoaiele pe unde le vine.De fapt aruncă lucrurile nefolositoare, gunoaiele sunt ei!

  • ,,Doamna” ?!
    Probabil ca de acum incolo se va documenta mai intai unde nu sunt camere de supraveghere si apoi va arunca gunoiul. Nu cred ca a renuntzat la acest narav din fire care n-are mantuire. Va fi mai atenta si atata tot…..[Leo]

  • Nesimţirea devine din ce în ce mai întâlnită şi în rândul celor care aparent sunt ,,domni” / ,,doamne” de vârsta a treia, oameni de la care ai aşteptări că , îmbătrânind , au avut totuşi destul timp să acumuleze înţelepciune şi EDUCAŢIE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.