VIDEO. Femeie suspectă de coronavirus preluată în capsula specială de la Kaufland

Aceasta e buzoianca venită din Italia în această seară.

Femeia a venit cu un microbuz care mergea spre Brăila și Galați și a coborât la Kaufland Sud, iar mai înainte a informat autoritățile din Buzău.

Buzoianca îngrijea în Italia de un bătrân alături de o altă femeie. Se pare că în timp ce se afla în autocar, buzoianca a fost sunată de colega sa din Italia care începuse a se simți rău (febră, simptome de gripă) și s-a internat în spital.

Până să vină echipajul SMURD – poliția locală a instituit un perimetru protector.

De aici a fost preluată în urmă cu câteva minute de o ambulanță SMURD dotată cu o capsulă specială de izolare – pt. astfel de cazuri.

Femeia a fost dusă la Spitalul Gârlași, unde s-a pregătit special pentru ea o cameră unde să intre în carantină.

Vezi VIDEO mai jos cu momentul preluării femeii de echipajul SMURD de la noul Kaufland.

Microbuzul în care s-a aflat buzoianca a plecat mai departe înspre Brăila.

 În Italia – 79 de persoane sunt infectate, 3 au murit. 11 localități sunt în carantină, cele mai multe în regiunele Lombardia și Veneto din nordul țării.

Aici trăiesc aproximativ 50.000 de persoane, şi de Vo ‘Euganeo din Pavova (Veneto), unde trăiesc circa 4.000 de oameni.

Accesul şi părăsirea acestor localităţi sunt posibile doar în cazuri excepţionale. Potrivit lui Conte poliţiştii şi, la nevoie, forţele armate se vor asigura că sunt respectate măsurile de carantină.

A fost ordonată suspendarea lucrului, a cursurilor şcolare şi a evenimentelor publice. Cine nu respectă ordinele riscă închisoare de până la trei luni şi/ sau amendarea cu puţin peste 200 de euro. Au fost anulate mai multe evenimente sportive, inclusiv trei meciuri de fotbal din prima ligă. Multe companii au transmis angajaților să rămână acasă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

14 comentarii la „VIDEO. Femeie suspectă de coronavirus preluată în capsula specială de la Kaufland

 • A venit acasă sa ne imbolnaveasca si pe noi…..off id…ta. Asta este lipsă de educație si prostie.

  Răspunde
 • Ce se întâmplă cu ceilalți oameni prezenți în autocar cu femeia? Și ei au întrat în contact cu ea, deci sunt suspecți a fi contaminați…

  Răspunde
 • Aia de la DSP poate trimit o echipă sa dezinfecteze zona. Sau mai bine nu. Sa se mire maine ca cei care iau autobuzul din stație de la kaufland se îmbolnăvesc. Sau sa astepte sa vada daca se confirmă.

  Răspunde
 • … și autocarul a plecat curestul oamenilor la Brăila… Așa începe! Stupid people…

  Răspunde
 • Au fugit de la Italia la Romanica, am trait sa vad si asta :)))

  Răspunde
 • Incepe!… Sa te tii de acum teoria conspiratiei si psihoza!…
  Oricum, se pare ca Ucenicul Vrajitor a dat-o iar in bara…

  Răspunde
 • Asa se răspândește orice virus din cauza acestor inconstienti, inculți, dar mai ales a autoritatilor nepăsătoare si cu salarii de U.E. Imaginativă cati oameni au fost in acel autocar și cu cati au intrat în contact. Pana la aflarea rezultatului analizelor acestei femei toti cei din autocar ar trebui să fie izolați în condiții speciale.

  Răspunde
 • Vin bolnavi din Italia, fără să se gândească la ceilalți. Ce contează daca ne imbolnavesc pe toti, bine ca au ajuns acasă. Prostia umană

  Răspunde
 • Intrebare de principiu catre autoritati: daca, Doamne fereste!, cazul este real de Covid 19, ce facem? Schimbam siglele din Buzau cu sintagma „Buzau, oras inchis”?
  🙂

  Răspunde
 • Auraş, se pare că e cazul să faci un update: nr-ul cazurilor confirmate până în prezent în Italia e mult mai mare, cel puţin 157 (bilanţ din urmă cu câteva ore), iar nr-ul decedaţilor a ajuns la 3 !
  De astăzi, Italia, a devenit astfel A TREIA cea mai afectată ţară de pe glob, după China şi Coreea de Sud (până acum pe locul 3 era Japonia) !
  Motiv serios de îngrijorare şi pentru numeroşii buzoieni care lucrează (sau care au rude care lucrează) ACOLO ! Nu e vorba de 10, 100, 1000 de buzoieni, e vorba de mii şi mii de buzoieni, ZECI DE MII, care se pot întoarce de acolo oricând !

  NUMAI DUMNEZEU NE POATE APĂRA, pentru că serviciile noastre medicale (şi nu numai) sunt varzăăăăăăăăă !

  Răspunde
 • Inteligența nu este punctul forte al buzoienilor! Comentarii de analfabeți!

  Răspunde
  • Nu, nu era bolnava. A fost de apreciat simțul civic de care a dat dovadă (spre deosebire de alții).

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.