emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Femeie venită din străinătate. I se va face testul

Unei buzoience de 46 de ani i s-au prelevat azi probe biologice pentru efectuarea testării la coronavirus.

„O femeie de 46 de ani, întoarsă din Munchen, Germania, pe 01.03.2020, s-a prezentat azi la Spitalul Județean de Urgență Buzău, cu dureri de spate și tuse ușoară. Femeia a fost evaluată medical, i s-a efectuat test gripal al cărui rezultat este negativ. Personalul medical a considerat oportună efectuarea testului pentru Coronavirus, probele fiind trimise către Institutul „Matei Balș” din București, a anunțat azi Prefectura Buzău.

Până la venirea rezultatelor femeia va fi găzduită în modulul amplasat lângă secția UPU Buzău

Totodată autoritățile au anunțat că la nivelul județului Buzau se află în carantină la Centrul Arbănași 10 persoane, iar pentru alte 236 de persoane întoarse din străinătate s-a dispus măsura preventivă a izolării la domiciliu.

Luni s-a aflat că o buzoiancă de 73 de ani din Pârscov, întoarsă de câteva zile din Italia, este purtătoare a coronavirusului. După aflarea rezultatului, femeia a fost trimisă la spital la București.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Femeie venită din străinătate. I se va face testul

 • Ati inteles de ce unii romani revin acasa cand le este sanatatea in pericol?
  Multi romani (as zice majoritatea) merg sa lucreze in UE „la negru”, sau chiar daca au contract de munca, acesta este zilier / sezonier si NU IMPLICA ASIGURARI DE SANATATE.
  Amintiti-va de romanca de la TV, aflata in Italia, care spunea ca a chemat ambulanta, aceasta a venit greu (dupa mai mult de o zi), au consultat-o la spital, i s-a pus diagnostic de Coronavirus si… au trimis-o acasa cu transportul in comun. Bizar, nu? Ce nu a spus, a fost ca nu are asigurare medicala, iar italienii, ca si restul UE, asigura doar marile urgente gratuit, restul… daca nu esti asigurat, mergi la domiciliu si te priveste.
  Cred ca e de gandit, pentru guvernantii nostri, care este statutul asiguratului roman pentru sanatate, dar si pentru fiecare roman in parte, care este rolul si impactul asigurarilor, nu doar al celor de sanatate.
  Realitatea este ca noi, angajatii, platim enorm in sistemul de sanatate, dar marii beneficiari (sau cei mai multi beneficiari) sunt cei care nu platesc nimic pentru asta, iar aici ma refer in special la numarul urias de asistati social.
  De gandit!…

 • Problema mare in aceste zile este numarul mare de analfabeti functionali, care nu respecta masurile impuse de autoritati.
  Daca s-a primit comunicat prin care ti se adreseaza rugamintea de a pune masca daca esti racit, DE CE NU O PUI. Ce astepti oale de mosi, unii mai fac si gura daca le atragi atentia.
  Daca trebuie sa stai izolat in casa ?? STAI NU TE PLIMBA tura vura prin oras si cu mijloacele de transport in comun.
  In seara asta la Lidl din bariera Ploiesti a inceput nebunia se cumpra produse in prostie chiar daca nu le trebuie. Dar la zona de sapun, dero, sampon nu se apropie lumea.
  Daca ai macar o farama de constiinta respecta macar regulile igienico sanitare individuale.

 • @Klaxxy
  Ai mare dreptate, ai punctat esentialul, dar vina o purtam si noi pentru ca permitem clasei politice de dupa revolutie sa practice aceste inechitati in scop electoral. Grav este ca nici noua clasa politica nu este de perspectiva, sunt oameni sustinuti din umbră de entități care nu vor binele Romaniei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.