Festin ROCK la Happy Cinema. Roger Waters și Metallica

În luna Octombrie, Happy Cinema Buzău difuzează două concerte de excepție ale unora dintre cei mai mari artiști ai muzicii rock – Metallica și Roger Waters.

Azi, 6 octombrie (orele 11.30 și 18.00) vino să îl vezi pe marele ecran pe Roger Waters, co-fondator, forţa creatoare şi compozitorul din spatele Pink Floyd în mult așteptatul său film: US+THEM. Filmat la Amsterdam în cadrul turneului Us + Them din 2017-2018, concertul conţine melodii din albumele sale legendare Pink Floyd, precum şi de pe cel mai recent album solo “Is This The Life We Really Want?”.

Iar miercuri 9 octombrie de la ora 19.00 la Happy Cinema Buzău va rula concertul Metallica și San Francisco Symphony. Se celebrează douăzeci de ani de la primul show S&M (Symphony & Metallica).

METALLICA & SAN FRANCISCO SYMPHONY: S&M² este înregistrat anul acesta la Chase Center în San Francisco și reprezintă primul spectacol live S&M din ultimele două decenii.

Bilete: www.happycinema.ro

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.