Festival în Crâng. Una caldă, una rece. Considerații și opinii

A fost festival de ocazii, îndeosebi în repriza a doua, pentru Gloria. „Câte au fost ? Vreo opt-zece”, a numărat Ilie Stan, în afara celor două goluri.

Una-i caldă, iată, Gloria joacă bine ofensiv și își creează ocazii. Alta-i rece, le ratează prea ușor. Iar în fotbal e o vorbă, că uneori ocaziile se răzbună.

Au ratat azi Vali Alexandru, sfichiuit de public în ciuda celor două goluri, Chipirliu, Tucaliuc, Luptak și Vali Munteanu. De-asta în loc de scorul corect, 5-0, s-a terminat doar 2-0.

Gol, 2-0, min 50! Vali Alexandru a pus burta. S-a bucurat doar după ce a văzut că tușierul n-a dat henț. Același Alexandru a făcut 1-0 din penalty, min. 23.

Considerații și opinii. Puțin umor

*Pentru prima dată a jucat titular, fundaș stânga, puștiul Nedelea, venit, ca și Tucaliuc, de la Academia lui Hagi. A scos penalty-ul din care a ieșit primul gol. Va rămâne titular!

*Ilie Stan: „Ați văzut ce bine a jucat Luptak la mijlocul terenului ?”. Și el va rămâne titular de azi.

*Chipirliu a intrat la pauză. Vedeta n-a jucat rău, ținând cont de pauza lungă. Merita un gol, dar colegii nu i-au pasat când trebuia, plus că a ratat și el, singur cu portarul. Ilie Stan, poate nemeritat, l-a certat (dar așa fac antrenorii buni): „Nu mi-a plăcut că nu face și faza defensivă. Și să-și vadă de jocul lui, fără să-i certe el pe alții”.

*Surpriză, Vali Munteanu – cel mai vitezist de la Gloria – a fost lăsat pentru prima dată rezervă. „Nici el nu mi-a plăcut, a avut o atitudine ciudată la câteva faze. Pentru asta s-ar putea să fie rezervă și cu Rapid. O să am o discuție și cu el”, a decretat antrenorul.

*Fundașul Ioniță a fost aplaudat. „De ce ? Pentru c-a jucat bine. Plus că e buzoian”. Ilie Stan a mai zis ceva jurnaliștilor, dar i-a rugat să nu scrie. „Păcat că are 28 de ani. Dacă era mai tânăr… Nu știu ce-a făcut până acum”.

*Un coleg de breaslă se mira că a venit lume prea puțină față de așteptările sale. I s-a transmis că de vină e înfrângerea cu Mioveni. Publicul buzoian e pretențios. Trebuie trei victorii pentru a acoperi o înfrângere.

*Șefului clubului, Cristi Ceaușel, îi plac mai mult fetele. S-a dus la handbal la București. CLICK AICI despre isprava lor.

*Întrebarea meciului: „Domnule antrenor, de ce a ratat Gloria așa mult ?”. Răspunsul a fost pe măsură. Ilie Stan s-a uitat în jos și a pus mâna pe stângul. „Uite d-aia. Că nu-l au p-ăsta. Trebuia să li-l dau lor”.

*Antrenorul a fost supărat și pentru că Gloria n-a fost scurtă, ci lungă. „Nu mi-a plăcut în partea a doua. Echipa s-a rupt în două. Atac și apărare, iar la mijloc gaură. Trebuie bloc compact”

*Lumea a plecat mulțumită. A văzut și goluri, și ratări, a aplaudat, s-a bucurat, dar a și înjurat. C-așa-i la meci. Cei care au fost azi vor veni și data viitoare cu Chiajna. Până atunci, Gloria are examen în Regie cu Rapidul.

Urare. Să vă bucurați așa și cu Rapidul!

*Mai jos s-a inserat un clip VIDEO cu golurile și ocaziile. Autor, jurnalistul sportiv Gabi Cernat.

*Așteptăm și opiniile dvs. despre meci la rubrica de comentarii.

Gloria: Stoian – Catană, Ioniță, Ghinga, Nedelea – Luptak, Balgiu (Enescu 70), Tucaliuc – Pârcălabu (V. Munteanu 46), V. Alexandru, Huiban (46 Chipirliu).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Festival în Crâng. Una caldă, una rece. Considerații și opinii

  • BRAVO! FELICITARI!! TOT INAINTE!!!

  • Castigati la Rapid, in deplasare si ve-ti vedea stadionul aproape plin la meciul urmator de ACASA! HAI, HAI BUZAU !!

  • Scuze, VETI vedea la meciul urmator si mai multi suporteri in tribune.. cu un rezultat POZITIV in meciul cu Rapid! Ps.,,Viitorul” este promitator!

  • bate Rapidul la ei pana se da drumul la iazul cu mori de vant !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.