Festival. Se închide bulevardul

Într-un comunicat remis presei locale, Primăria Buzău a anunțat azi că de joi, ora 17.00, și până luni dimineață la ora 05.00 circulația rutieră pe Bd. N. Bălcescu va fi interzisă.Vor fi spectacole, jocuri și concursuri în cadrul festivalului Antante, ediția a treia, dedicat copiilor și tinerilor din Buzău.Festivalul va începe vineri după-amiază și se va încheia duminică seară cu concertul Mario Fresh.

Vezi mai jos programul:

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Festival. Se închide bulevardul

 • Ca nu putea sa faca nemaipomenitul festival in Piata Daciei (zona pietonala cat cuprinde) sau in Crang.
  Se circula groaznic printre blocuri, pe dreapta si pe stanga bulevardului Balcescu. In zona muzeului este pur si simplu gatuita circulatia.
  Sau ne pregateste pentru inchiderea totala a partii acesteia de bulevard, asa cum ii venise ideea mai demult? Il cred in stare de asa ceva, dupa toate schimbarile pe care le-a facut pana acum, care mai mult incurca circulatia masinilor.
  Orasul de 15 minute, pe jos… Votati-l in continuare…

  Răspunde
 • Nu aveați loc în Parcul Crâng, Parcul Tineretului sau Parcul Marghiloman ? După ce că e un trafic infernal în tot orașul, mai închideți și bulevardul pentru distracție !! Cu ce gândiți oare ?!

  Răspunde
 • Nu se mai țin spectacole în parcul cring,se pare ca are o alta întrebuințare,cât va mai fi .La Dragaica trebuia sa tina spectacol,acum ce fac sa nu deranjeze zgomotul și traficul în centru au venit sa terorizeze lumea din zona crâng, unde oricum se circula greu printre blocuri .Acum nu se mai circula deloc.Unde se vor duce cetățenii sa -și facă necesitățile? Pe la colturile blocurilor ca daca asa este organizarea.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.