„LA FETELE LU’ TĂNASE”, sponsor la echipa de fotbal!

Ce-i asta „La fetele lu’ Tănase” ? Așa trebuie că s-au întrebat spectatorii care au văzut echipamentul echipei de fotbal din Cochirleanca.

Mirarea l-a cuprins și pe reporterul buzoienii.ro care a „aprofundat” cazul după ce a văzut pozele pe facebook.

Ce-i asta „ La Fetele Lu’ Tanase” ?

„Da, fetele lu’ Tănase există și sunt trei. Au 11 ani (Alessia), 7 ani (Maia) și 5 luni (Ilinca). Iar Tănase Sorin sunt eu tatăl lor. Când mi-am făcut firmă, în 2016, am stat, așa, pe gânduri, împreună cu soția, ce nume să-i dăm. La un moment dat mi-a picat fisa, cum se zice. „La fetele lu’ Tănase”! Cel mai bun nume. Acum sunt trei, chiar patru pentru mine, dacă pun și soția la socoteală”

El e, Sorin, tatăl „Fetelor lu’ Tănase”. Se ocupă cu agricultura pe câmpurile de la Cochirleanca și e microbist. Așa a ajuns sponsor la echipa de fotbal din Cochirleanca

Sorin Tănase: „Le-am luat băieților echipament complet, geci, treninguri, le mai dăm și câte o masă după meci. Echipa noastră e formată 75% din băieți din comună. Vrem să promovăm în liga a patra. Soția mă susține, când poate și ea vine la meci, la fel și Alessia, fata cea mare”.

Sorin, împreună cu mama „fetelor lu’ Tănase”

loading...

3 comentarii la „„LA FETELE LU’ TĂNASE”, sponsor la echipa de fotbal!

 • Toata stima pentru antreprenor, pentru munca si realizarile sale!… Si pentru familia sa!…
  Totusi… nefericit nume pentru firma sa…
  Fara alte comentarii.

  Răspunde
 • Bine domnule Auras! Chiar si domnul Burleanu m-a intrebat zilele trecute ce inseamna treaba asta de pe tricourile baietilor ca se mira toata federatia si ne-au luminat duminică cei de la AJF. Una peste alta este bine ca sunt promovati si oamenii care investesc in sport

  Răspunde
 • Cred ca e cea mai smechera denumire pe care am aflat-o in ultimii ani. Sigur, mergea ceva italienesc, cu putina engleza la mijloc si cu pronuntie spaniola, dar asta e, pare ca se descurca bine familia omului. Intr-o tara de Riccarzi si Rebecci.
  * 75% jucatori din comuna inseamna cu 70% mai mult decat jucatorii buzoieni de la echipele profesioniste din judet. Cel putin.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.