Fetiță de 20 de zile, preluată cu elicopterul. VIDEO

În urmă cu câteva minute un elicopter SMURD venit de la București a preluat o fetiță de 20 de zile adusă cu ambulanța de la spital.

Fetița a fost însoțită până la elicopter de mămica ei, care s-a despărțit cu lacrimi în ochi de copilașul aflat în incubator. Bebelușul a fost internat aseară în spitalul din Buzău, la pediatrie, cu pneumonie și insuficiență respiratorie.

„Am preluat acum fetița de 20 de zile. E bine, e stabilă acum. E puțin agitată, a plâns puțin mai devreme. În 30 de minute o să aterizez pe stadionul Dinamo. Să fie ambulanța acolo”, a transmis, înainte de decolare, medicul de pe elicopter către o anumită dna doctor conferențiar – care s-a interesat de soarta micuței.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Fetiță de 20 de zile, preluată cu elicopterul. VIDEO

  • Pentru dl Tereaca – doar o nedumerire: poate fi internat / transportat un sugar fara mama lui? Mi se pare cel putin ciudat, mama e primul si ultimul suport al copilului.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.