Fetița nu a fost găsită după o noapte de căutări. Ultimele informații

Update: Fetița a fost găsită teafără cu ajutorul elicopterului într-o poieniță după ce a stat toată noaptea în aer liber! Nicoleta s-a rătăcit și a mers 6-7 km până în locul în care a fost găsită. A avut mare noroc, întrucât în zonă s-a semnalat prezența urșilor.

Știrea inițială:

Situația în cazul fetiței de opt ani din Bisoca (sat Recea) este gravă.

Fetița nu a fost găsită după o noapte de căutări.

Aproximativ 60 de poliţişti, 5 jandarmi, 9 pompieri, voluntari şi paznici de vânătoare au căutat-o pe fetiță toată noaptea. S-au folosit și doi câini de urmă, camere cu termoviziune, dar până la această oră – nouă dimineața – nimic!

Cea mai neagră supoziție e că pe drumul dintre gospodărie și o fâneață unde cosea un bunic fetița s-ar fi întâlnit cu un urs.

Căutările continuă, forțele dislocate în zonă, după prima noapte de scotocire a terenului din jur, au fost înlocuite și suplimentate. Acum fetița e căutată de peste 100 de polițiști, 3 jandarmi, 9 pompieri și aproximativ 20 de voluntari.

S-a lansat și o dronă, în zonă urmează a ajunge și un elicopter MAI.

Fetița provine dintr-o familie cu șapte copii, iar informația că s-ar fi îndreptat către bunicul aflat la fâneață nu e sută la sută certă, fiind doar o posibilitate luată în calcul de părinți și bunici.

Semnalmente: înălțime 120 cm, greutate 30 kg, păr șaten, prins în coadă, ochi căprui, ten deschis, față ovală.

Îmbrăcăminte: tricou de culoare albă, pantaloni negri lungi tip colant şi pantofi sport, roșu cu negru.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Fetița nu a fost găsită după o noapte de căutări. Ultimele informații

  • Fereasca Dumnezeu de ce este mai rau,Auras mergi la jandarmerie si intreaba de ce doar 3-5 oameni participa la cautari? Oare pentru ce sunt platiti,pentru parada pe bd Balcescu si interventii in simileasca? Pentru sufletul asta nevinovat conteaza orice minut,cum dracu sa participi cu 3 oameni,cand ei trebuiau sa aiba cea mai mare participare.
    As fi partacipat fara sa ma gandesc o secunda dar din pacate sunt foarte departe.Mediatizeaza Auras slaba implicare a jandarmeriei,poate isi vor urni fundurile din pat!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.