Fetița și tatăl sunt intubați în stare gravă! Și mămica are politraumatisme

O familie de buzoieni trece în această seară prin cumpăna vieții. Au nevoie de medici și rugăciuni pentru a trece cu bine peste teribilul accident rutier.

Tatăl, Cătălin, și mama, Florina, sunt din Gherăseni, dar s-au mutat după căsătorie la Spătaru.

În această seară se întorceau acasă. În Mercedes. Toți trei. Ea conducea.

La intrarea în Spătaru dinspre Costești a avut loc teribilul impact frontal. Mercedesul lor s-a făcut praf, a fost nevoie de intervenția descarcerării.

Din păcate, veștile inițiale, obținute de la martori, au fost confirmate dinspre UPU. Fetița și tăticul sunt în stare gravă, intubați, cu politraumatisme.

Fetița e cel mai rău. E în comă de gradul trei și e acum în drum spre spitalul Bagdasar Arseni din București în încercarea de a i se salva viața.

O familie frumoasă și fericită. Mama e absolventă de Hasdeu și de drept. El conduce o afacere prosperă. S-au casatorit cu doi ani în urmă și au fost binecuvântați cu o superbă fetiță blondă

Mercedesul lor s-a izbit frontal cu un BMW înmatriculat în Bacău, condus de un șofer de 43 de ani domiciliat în București – vezi foto mai jos.

Și șoferul BMW-ului este la spital cu politraumatisme. Din fericire se afla singur în mașină.

Deocamdată nu se știe care din mașini a ajuns pe contrasens – în condițiile în care toți cei patru ocupanți sunt în stare gravă.

Vom reveni.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.