Fetițele din sat veneau să se joace la el în curte…

Comunitatea din Cozieni (jud. Buzău) e în stare de șoc după răspândirea veștii.

Toader Mihalcea, cunoscut în comună ca un bun familist, gospodar și meseriaș în construcții a fost ridicat de polițiști sub ACUZAȚIA DE VIOL, FETIȚĂ DE 9 ANI din curtea bisericii unde avea o lucrare.

Reținut ieri de polițiști, azi Toader Mihalcea (51 de ani) a fost arestat preventiv, un judecător dându-și consimțământul (semn că există probe!).

Cum acționa

Toader Mihalcea avea două fiice, iar acestea aveau la rândul lor copii.

Fetițele din sat veneau acasă la Mihalcea pentru a se juca împreună cu nepoții și nepoatele acestuia.

Acolo, bărbatul le ademenea pe fetițe într-o încăpere ferită de ochii lumii și le agresa sexual.

Luni, mama unei fetițe, vecină cu Mihalcea în satul Tulburea din comuna Cozieni a depus plângere la poliție.

Imediat polițiștii au demarat o anchetă, care a dus la reținerea bărbatului și, surpriză, la descoperirea faptului că ar exista mai multe victime.

În stare de șoc e și familia bărbatului, cele două fiice, dar și soția, care n-au bănuit niciodată așa ceva.

Localnic: „E incredibil! N-ai fi bănuit niciodată așa ceva dacă stăteai de vorbă cu el”

Toader Mihalcea era priceput în construcții și a lucrat inclusiv pe șantierele din Anglia

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Fetițele din sat veneau să se joace la el în curte…

 • Pacat de el, nu arata a om rau… Muncitor, capabil de a face bani frumosi prin afara, om cu sotie, cu copii, arata si bine ca barbat (pt. ca nici nu zici ca e om dintr-o comuna atata de izolata si inapoiata cum e Cozieniul, oamenii din astfel de comune uitate de lume in general au chipuri primitive, semn ca infrunta saracie, greutati)… Iar de regula pedofilii, ca si criminalii, dau de timpuriu semne ca odata si odata ajung sa fie capabili de asa ceva…
  Prin urmare cred ca in acest caz putem vorbi de o influenta pur malefica… Pur si simplu i-a luat Necuratul mintile (pentru ca altfel nu se poate explica fapta lui)…

  Răspunde
  • Aveți perfectă dreptate! Trebuie făcută o demonizare sau ceva să-l aducă pe calea cea dreaptă. Necuratul i-a intrat la început în ochi când a văzut fetițele acelea inocente.
   O să mă abțin din a vă jigni în vreun fel pentru ca se vede nivelul se inteligență pe care îl aveți dacă dați vina pe puterea divină.

   Răspunde
   • @Necuratule, daca asta ai inteles tu din ce-am zis eu, atunci ma tem ca ti-ai pierdut multi neuroni pe nu stiu unde…. Iar daca Necuratul pt tine e ,,puterea divina ‘, atunci ma tem ca esti si satanist… Du-te si te cauta

    Răspunde
  • L-o fi invatat popa la care lucra cu spor…Rafail il cheama pe popa,cu care ere in afaceri…

   Răspunde
 • Nu mai pot cu narativul „șoc, nimeni nu se aștepta!”.
  Evident că pe fruntea hoților nu scrie hoț, pe fruntea excrocilor nu scrie excroc, pe fruntea tâlharilor nu scrie tâlhar sau pe fruntea violatorilor, violator. Într-adevăr nu sunt dubii doar în ce privește fruntea politicienilor, toată lumea se așteaptă la orice!

  Răspunde
 • Pixele, dacă tot ești toată ziua cu pixul în mână, n-ar fi rău să mai pui și mâna pe carte câteodată, ca să mai înveți cuvinte noi, ca, de ex., „escroc”.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.