Urmează stâlpii de iluminat. Cât va ține „minunea” ?

Un cititor, căruia îi mulțumim, ne-a trimis în urmă cu câteva minute primele fotografii cu băncuțele montate de-a lungul Aleii Căprioarei.

„Am pus deocamdată șase, mai urmează încă patru tot pe Aleea Căprioarei. Vom proceda similar săptămâna viitoare și pe Aleea Mistrețului. Urmează ca în dreptul fiecărei băncuțe să punem și câte un coș de gunoi. În plan avem iluminarea celor două alei și înființarea, la primăvară, a unor refugii acoperite în caz că vine ploaia, atât pentru bicicliști, cât și pentru cei care se plimbă pe jos”, ne-a declarat Silviu Nicoară, director Urbis Serv.

Cele două alei vor deveni raiul bicicliștilor din Buzău, atâta vreme cât circulația auto va fi interzisă.

Rămâne de văzut și cât va dura minunea întrucât proprietarii de localuri din Crâng (insuliță, Max și Conacul Trandafirilor) au dat în judecată Primăria pentru a se permite din nou accesul auto (CLICK AICI pentru detalii).

De notat că pe Aleea Căprioarei și pe Aleea Mistrețului s-au montat și câte cinci limitatoare de viteză pentru mașinile care mai au permisiunea de a accesa aleea (aprovizionare 06.00 – 09.00, taxi la evenimente plus câte 10 mașini de local (sâmbătă și duminică)).

Limitatoarele s-au pus la aproximativ o sută de metri distanță, acoperind toată lungime aleilor.

„Ăsta e doar începutul. Planul este ca pe viitor să extindem parcul Crâng înspre preumblarea și destinderea buzoienilor. Sper că lumea și-a dat seama de bunele mele intenții și să nu dea crezare acelora care lansează fel de fel de zvonuri” – C-tin Toma, primarul mun. Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Au avut parte de-o surpriză. „Cineva ne-a «furat»…”  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Urmează stâlpii de iluminat. Cât va ține „minunea” ?

  • Ce tupeu au nenorocitii cu terasele lor
    Ce cauta cu petardele de terase in Parc ?

  • FELICITARI CONDUCERII PRIMARIEI SI SOCIETATII URBIS PENTRU INITIATIVA FINALIZATA PRIVIND ACCESUL AUTOVEHICOLELOR IN CRANG. DAR CRED CA AR TREBUI SA SE INTERZICA SI ANGAJATILOR DE LA URBIS SA PATRUNDA CU MASINILE PERSONALE LA SEDIUL DIN CRANG, ASA AR FI ECHITABIL, IAR SOFERII SOCIETATII SA MEARGA CU VITEZA DE 30 KM NU CA LA RALIU PE ALEEA DE ACES.

  • Cu ce o mai extinde domnul primar parcul din Crâng, când domnia sa a amanetat practic tot orașul, ca să dea căldură unora, care au procedat ca în povestea cu greierele și furnică, ei fiind greierii, în cazul de față, iar ceilalți, debranșații, sau locuitori de pe la case, fiind furnicile. Poate ca nu au prea multa legătură una cu cealaltă, dar în curând s-ar putea sa ai e, când se vor începe plățile pentru împrumutul contractat și nu vor mai fi bani de investiții.

  • O toaletare a tufisurilor,lastarilor,arbustilor de langa alei ar fi ideala.

  • … si cateva cosuri de gunoi pe langa bancutele respective

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.