„Fiara”, favorită să preia echipa din Crâng

Marius Lăcătuș ar fi favorit să preia banca tehnică a Gloriei Buzău.

Ca imagine, Gloria ar ieși pe plus, dar din punct de vedere sportiv mutarea ar fi una riscantă.

Spre deosebire de fotbalistul Marius Lăcătuș, antrenorul cu același nume n-a rupt până acum gura târgului.

Ba dimpotrivă, ultima experiență a fost dezamăgitoare, CSA Steaua nereușind să câștige liga IV la București, fiind învinsă doi ani la rând de Rapid și Carmen.

De-a lungul carierei de antrenor, Lăcătuș a antrenat pe FC Național, FC Brașov, Oțelul Galați, Ceahlăul, UTA, FC Vaslui și în trei rânduri pe Steaua. Au urmat apoi câțiva ani în care „Lăcă” nu a mai antrenat și a stat mai mult prin Spania, unde deține o casă. A revenit în fotbal în 2018 la CSA Steaua.

Rămâne de văzut, în zilele următoare, ce decizie vor lua în privința antrenorului cele trei entități de la Gloria: Primăria Buzău, CJ Buzău și omul de afaceri C-tin Cristea.

Atenție, dacă Lăcătuș nu a avut prea mare succes până acum ca antrenor, asta nu presupune că nu ar putea da lovitura cu Gloria. Fotbalul e plin de surprize.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „„Fiara”, favorită să preia echipa din Crâng

  • Mă întreb de ce primăria și cj n au investit banii ăștia in cultură. Chiar asta era prioritatea momentului? Oare n a mai fost Gloria in A?….Dar așa este când au fost rezolvate toate problemele urbei, urmează distracția și mârlănia.

  • Lasati-l domnilor pe Ilie Stan !

  • Pe Lacatus ce il recomanda ca si antrenor?? Ce mai rezultate a avut pe unde a fost?? Nu a putut promova cu Steaua din liga a patra in liga a treia…. Ce alegeri stiti sa faceti!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.