„Profesoara nu a mai venit la școală! Fiica mea nu a mai făcut de o lună ora de română”

Părintele unei eleve din clasa a opta de la școala din Vadu Pașii l-a contactat zilele trecute pe reporterul buzoienii.ro:

„Fiica mea e clasa a opta la școala din V. Pașii. Vreau prin intermediul dvs. să se afle despre situația din clasa fiicei mele. Doamna profesoară Nicoleta Popa nu a mai venit la ore de la începutul anului școlar. A apărut câteva zile la început, în septembrie, și după aceea n-a mai venit deloc. Copiii și nici noi părinții nu mai știm nimic de ea. Nu am nimic cu dânsa, nu-i pot reproșa nimic, profesional a fost în regulă. E posibil să fie bolnavă, mi-ar părea tare rău. Vreau doar ca prin intermediul dvs. să sensibilizez școala și poate inspectoratul să se găsească o soluție. Acești copii sunt clasa a opta, urmează să dea capacitatea, materia va fi greu recuperată. Astăzi, fiica mea iar n-a făcut ora de română. La clasă a stat cu ei o învățătoare care i-a pus să-și facă temele la alte materii”.

Conform informațiilor venite dinspre școală, profesoara respectivă s-a simțit rău și a prezentat scutiri medicale de câte o săptămână.

Din acest motiv nu s-a putut decide înlocuirea sa cu un alt cadru didactic de specialitate.

Starea de rău a profesoarei s-ar datora faptului că a rămas însărcinată.

Citește și articolul: Tânăr de 18 ani bătut lângă trecerea de pietoni!

Rămâne ca în această săptămână, până când titulara postului să se decidă dacă va mai veni sau nu la școală, locul ei să fie luat de o altă profesoară.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „„Profesoara nu a mai venit la școală! Fiica mea nu a mai făcut de o lună ora de română”

  • Și profesorii sunt tot oameni .și ei muncesc ,fac cumpărături ,îngrijesc de copii șmd .În cazul dnei prof. de l română , tot ce se poate să fi fost bolnavă .Trebuia însă să se gândească însă și la elevii ei ,și să fi lăsat pe altcineva în loc .Cl 8 a ,este într-adevăr o clasă grea ,și copii au foarte mult de învățat ,ori așa fără supraveghetor de specialitate .ei pierd foarte multă materie și examenul bate la ușă .Așa ar fi trebuit să gândească dna .prof .după părerea mea .

  • Sunt si cazuri mult mai grave în învățământul buzoian păstorit de Stoian și Palcău.
    Așa că Inspectoratul școlar este greu de „sensibilizat” de către părinți.
    De exemplu la Școala din Padina o profesoară de Lb. franceză,soția directorului,nu a mai dat pe la școală din martie până în iunie 2017,timp în care orele de Lb. franceză au fost suplinite de un bătrân învațator pensionar cunoscător de Lb.rusă care,la ore, le-a spus elevilor bancuri,nicidecum în franceză.

  • Asta nu trebuia sa fie stire, este un caz despre o femeie care are o sarcina cu probleme. Treaba era a scolii sa asigure suplinirea orelor, daca mai erau alti profesori in scoala de aceeasi materie. Sau sa cheme un profesor suplinitor din alta localitate, dar cine se poate duce daca are la randul lui ore? Un pensionar probabil.Oricum era treaba directiunii.
    Toti neavenitii care habar n au de invatamant isi dau cu parerea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.