Final de drum. Doar 26 de ani. Accident de muncă în străinătate

Ionuț S. a plecat cu câteva săptămâni în urmă la muncă în Germania. S-a angajat la exploatarea lemnului într-o pădure de lângă Hanovra. Deși, avea situație bună și acasă, la Săpoca.

O parte dintre prieteni n-au fost de acord cu decizia lui Ionuț. „Ești priceput, muncitor, ai aici tot ce-ți trebuie”

Cu o săptămână în urmă a venit vestea teribilă pentru familie și prieteni.

În timpul serviciului, pe Ionuț l-a izbit cu putere un buștean în cap.

Unul din utilajele pe care lucra

Conform informațiilor ajunse la Buzău, creierul i-a fost inundat de sânge. Verdictul medicilor ar fi unul crunt. Ionuț a intrat în comă. Era ținut în viață de aparate, cu șanse ce convergeau spre zero de a-și mai reveni.

Ultima lui petrecere din țară. Urma să se întoarcă pe 20 septembrie

La auzul acestei teribile vești, prietenii și cunoscuții din de la Buzău au început să posteze de săptămâna trecută mesaje de condoleanțe.

„De o ora de când am aflat nu mă pot stăpâni din plâns! Mai ieri glumeam împreună cu Andreea! Ionuț, noi nu avem decât cuvinte de laudă pentru tine, ai fost copilul pe care multi părinți și-l doresc! Când vorbeam despre tractorul și utilajele ce le luaseși îți luceau ochii și radiai de fericire! De ce trebuia să lași totul și să pleci la muncă în străinătate?! Ce îți lipsea copilule aici?! Nu! Nu vreau să cred că este adevărat! Aș vrea să cred că mâine Andreea îmi va spune că a vorbit cu tine! Aș vrea că Dumnezeu să nu fie atât de rău în ce te privește! Ionuț, ne-ai rupt sufletul tuturor celor care te-am cunoscut! Îmi amintesc când ți-am dat mașina să mergeți să luați pizza și nu știați pe unde se alimentează cu gaz! Doamne, sunt multe de spus, dar nu mai am putere! Zbor lin către Îngeri suflet frumos! Nu te vom uita niciodată!”, a postat o prietenă pe facebook.

Un alt utilaj la care lucra

Au urmat câteva zile de speranțe pentru prieteni și apropiați ai tânărului. Că Dumnezeu va face o minune și că Ionuț va supraviețui. Din păcate, verdictul inițial s-a păstrat. Trupul lui Ionuț n-a mai dat niciun semn de revenire. În urmă cu câteva ore, medicii de la spitalul din Germania l-au deconectat pe Ionuț de la aparate.

„Mare păcat, un copil atât de bun. Dumnezeu să te aibă în grijă, Ionuț”, e unul din zecile de mesaje de condoleanțe, care curg pe facebook.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Final de drum. Doar 26 de ani. Accident de muncă în străinătate

  • Ionuț nu este un erou? A murit în altă țară pentru bani, la fel ca „bravii” noștrii militari… Nu a plecat de plăcere ori pentru a lupta într-o cauză străină, ci a plecat pentru că a vrut mai mult.
    Deci, cum este?

  • Dumnezeu să îl ierte și multă putere celor dragi

  • Dragul de el. Statul Roman ne omoară pe Rand inclusiv dorul de casa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.