Finalul unui sistem la Buzău

Muncitorii unei firme de fier vechi din Buzău au îndepărtat azi un mănunchi de țevi ale fostului sistem centralizat de încălzire care traversa Bd-ul Industriilor.

După țevi vor fi demolate pe Bd-ul Industriilor și estacadele care susțineau conductele de apă caldă.

Firma de fier vechi – care a primit comandă de la RAM – s-a apucat de tăierea și de îndepărtarea inclusiv a țevilor care duceau agentul termic de la defunctul Ecogen către oraș.

Fără țevile ruginite de pe margine, dar cu trotuare largi prevăzute cu piste de biciclete plus asfalt proaspăt, Bd. Industriilor din Buzău va câștiga câteva puncte și la capitolul estetică.

Pe locul unde au fost țevile RAM se va planta gazon

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Finalul unui sistem la Buzău

 • Bună seara!
  Asta da „lucrare”… Bagam la fier vechi un sistem care a functionat si dacă ar fi existat oameni competenti ar fi continuat sa funcționeze… In cuantumul subvenției de la primărie.
  Bravo reportere…
  Imi amintesc cata gargara faceai in articole ca RAM ul toaca bani etc…
  Acum cine toaca aiurea???
  Mi am pus centrala, mie de ce nu imi da subventie???
  Cu banii de subvenții se făceau… „n” km de asfalt pe strazi și trotuare.

 • Nu e nimic nou. RAM lua prin subventii banii orasului (multi). Acum prin debransări, RAM continuă să ia banii orasului (prin subventii), dar mult mai putini. De asta orasul are acum bani să asfalteze strazi si trotuare.

 • Din pacate bucuria e doar de ordin estetic, ca spatiul acela va fi spatiu mort, si care nu e in proprietatea publica. Mai bine s-ar fi gandit cum sa faca asta inainte de proiectul de reabilitare, sa reia in proprietate publica acel spatiu si sa se foloseasca de el facand un proiect de reabilitare cum trebuie, cu bulevard largit cu mai multe benzi de circulatie si locuri de parcare.

 • Mereu se gaseste cate unu cu puța mică ce deplange colectivismul! Tevile alea trebuiau taiate din 26 decembrie 1989 !

 • Foarte buna aceasta observatie! Daca cineva gandea un pic acesta operatiune se facea inainte de reabilitarea b-lui Industriilor si ulterior se putea largi calea de rulare si fluidiza traficul… Dar pe cine sa preocupe asa ceva?

 • „Anonim”dar așa ca opinie ți.e îți este ceva pe plac în orașul Buzău …..zeci de ani șmecheri au băgat faliment în orașul Buzău cu așa zisul RAM…doi la mana toată lumea așteptăm să ne de-a primăria sau cineva …la tara ce sa mai zică lumea că nu am auzit vreodată că le da subvenție ….așa că dacă nu faci fata muta.te la tara

 • Primul Anonim: nostalgic, tovarase, nostalgic….., adica matale vrei in 2021 sa arate ca pe vremea comunistilor tai dragi ?!
  Nu sie mai puate, bre…., mergi in Korea sa-ti traiesti visul umed, in continuare !!!

 • Face el ce face (nu rezista, obicei vechi deprins prin plenarele PCR…) si revine el Tov Leo Tz, marele bolsevic nostalgic, cu comentarii , soft, e drept, postate din spatele anonimatului…ca pe vremea cand dadea note informative la Secu’…
  Hai sictir, bre !

 • @Bukk incep sa mi placa coment urile tale. Sunt follower de al tau :)))
  Ptr cei nostalgici dupa comunism le recomanda one way ticket to NORTH KOREEA.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.