Finul lui Boșcodeală, acuzat oficial de maltratarea minorelor pe care le muncea până noaptea la Drăgaică

„Programul era de la opt dimineața până la 12-1, noaptea, până la 2 chiar, când pleca ultimul client”.

E doar una dintre mărturiile minorelor angajate de Florin Toader la terasa sa cu mici și bere din Drăgaică în 2015.

Mai multe tinere au făcut plângere, iar ITM Buzău a constatat acest lucru în urma unui control specific. ITM ar fi putut dicta o simplă amendă, dar a mers mai departe și a făcut plângere penală.

Trei ani și câteva luni le-au luat de atunci procurorilor și polițiștilor judiciari  să-l trimită în judecată pe Florin Toader, proprietarul firmei.

Suspect de încet (deși speța a fost difuzată intens de mass-media locală și națională), existând bănuiala că „organele” au făcut în acest caz tot posibilul pentru a-l ajuta pe finul adorat de familia Boșcodeală (și proțăpit consilier local și șef la PSD Buzău – tineret pe atunci).

Trimiterea în judecată e o surpriză plăcută (oare ce s-o fi întâmplat ?), dar de aici până la a se face dreptate mai e cale lungă. În ecuație vor interveni judecătorii de la Buzău, bănuiți de asemenea de relații excelente, cimentate în timp, cu „nașul”. Care judecători, vai de meseria lor, s-au grăbit să dicteze despăgubiri de câte 30 de milioane celor care au comentat despre acest caz – pentru că i-au defăimat imaginea lui Florin Toader, printre altele deținător de discotecă de manele la Costești.

Alt dosar, mai grav, ținut de trei ani la sertar

La parchet există și un alt dosar penal, mai grav, datând tot de la Drăgaica 2015 în care Florin Toader e acuzat că a lovit o minoră:

Adriana Colniceanu: „Florin Toader mi-a dat cu palma peste gură, m-a tras de păr, m-a împins, mi-a dat cu pumnul în spate, apoi iar m-a împins, până a intervenit un echipaj de poliție. Au văzut fetele care lucrau acolo. Am făcut plângere la Poliție, am mers la Medicină Legală pentru certificatul medical. Programul a fost de la opt dimineața până la 12-1, noaptea, până la 2 chiar, când pleca ultimul client. Șeful, Florin Toader, a început să-mi propună multe lucruri, să mă întâlnesc cu el, dacă pot să țin un secret..”


Florin Toader: „Nu am lovit pe nimeni și nici nu am adresat nici măcar cuvinte obscene. Totul nu e decât o înscenare. Am ținut de opt ori înainte terasă la Drăgaică și nu am avut nicio reclamație”.

Și acest dosar penal, deși a existat inclusiv certificat medico-legal, a fost tratat cu mare lentoare, iar procurorii au schimbat suspect încadrarea de la lovire și alte violențe la purtare abuzivă.

Și fratele lui Florin Toader, Denis Toader, a avut probleme grave cu legea. Acesta fusese trimis în judecată pentru că a dat intenționat cu mașina peste un angajat Electrica, dar a scăpat de condamnare după ce i-a oferit o sumă convenabilă victimei pentru a-și retrage plângerea.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  VIDEO „Mi-a spart oglinda și mi-a zgâriat mașina. Vă rog să distribuiți postarea!” CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Finul lui Boșcodeală, acuzat oficial de maltratarea minorelor pe care le muncea până noaptea la Drăgaică

 • Legile românești sunt pro-infractori, așa că chiar de va fi găsit vinovat, probabil pedeapsa va fi una neglijabilă.

 • Mai grava mi se pare fapta judecatorului care la comanda clanului din care face parte Toader a bagat pumnul in gura jurnalistilor mai rau ca in comunism. Numai in Romania e interzis sa prezinti situatiile la stiri (TV, Ziare, Bloguri, etc) daca sunt negative la adresa partidului si a membrilor lui sau a finantatorilor lui.

  Sa speram ca in cazul asta judecatorii vor face dreptate adevarata, desi slabe sanse la Buzău.

 • Vai de meseria lor…de judecatori…dar vai si de a dumneavoastra, domnule reporter ! Haideti, va rugam, ati dovedit, ce-i drept nu prea des, ca puteti scrie si articole decente, nepartinitoare si documentate adecvat. Faceti va rugam mai des acest efort spre beneficiul buzoienilor !
  Acum nu prea imi amintesc dar…pe vremea odiosului regim Boscodeala oare cum se pozitiona stimabilul „reporter” ???
  Iar cu manelistul….judecat si condamnat, cu despagubiri pe masura acordate fetelor !

 • În tot acest timp unii angajatori tot ce știu fac,adică muncesc minorii cum vor!

 • Acesti doi frati sunt doua elemente problemă ale judetului Buzau. Tot timpul se legau de fete,… dacă mi-aș dau eu drumul la gură…

 • „Beatus, qui prodest, quibus potest”.
  Pai….Alexa, baga mare ! De ce te abtii ?
  Din ce pozitie vrei sa-ti dai drumul la gura ? Martor, victima sau complice ?
  Sunt organe abilitate sa-ti asculte confesiunile si acum nu ma refer la popa satului, desi astia au un serviciu de informatii ce rivalizeaza cu cele ale statului de drept.
  Sa avem totusi incredere in sistemul judiciar. Daca sunt vinovati vor plati.

 • Marii oameni de afaceri, carnatari de oaie cu BMW :))))
  Si uite asa ei chiar se cred oameni importanti, dar nu stiu sa scrie decat pe FB si chiar si acolo, gramatica de baza devine ceva abstract.
  Ma astept sa nu inteleaga randurile astea, sau chiar sa le poata citi…

 • Ar trebui ca toti cei care citesc cu mare interes aceasta stire, mai ales cei care urmaresc asa sus numitul „clanul Toader”, sa se întrebe oare de ce au apărut atatea acuzații, asa de-odata!!!?? Toader Florin a participat la Dragaica de atatea ori înainte de apariția acestor acuzații!!! Poate ca sarguinta, implicarea si incasările pe care le avea au trezit invidia. In general oamenii recurg la diverse pt a scoate din schema un adversar pe măsura!- din sfera afacerilor si politicii la nivel local. Reflectati si nu luati de bun tot!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.