Firmă de deszăpezire urecheată de prefect!

Critică a prefectului Daniel Țiclea față de una din firmele cu contract de deszăpezire din jud. Buzău:

„Prestatorul Keyboard SRL de la baza Pogoanele a CJ Buzău este evident depășit de situație. Are utilaje defecte în bază, la acest moment. Din cauza inacțiunii acestei firme, Keyboard SRL, 20 de autovehicule au rămas blocate între Han Ovidiu și Casota. Situația s-a rezolvat datorită intervenției primarului de la Glodeanu Siliștea, care a dispus intervenția cu utilajul din dotarea primăriei. La acest moment, circulația în acea zonă, se desfășoară pe un fir”

Țiclea: „Utilaje ale firmei Keyboard, defecte la baza din Pogoanele”

Primarul din Glodeanu Siliștea a solicitat închiderea sectorului de drum județean la noapte, întrucât prestatorul nu-și poate onora obligațiile.

Conform listafirme.ro firma Keyboard SRL din Rm. Sărat (Dragnea Monica administrator) avea 41 de angajați în 2021 și o cifră de afaceri de 31 mil. lei.

Conform prefectului „în zona Pogoanele e polei generalizat pe toate drumurile județene”.

Cu excepția zonei Pogoanele, în rest toate firmele de deszăpezire contractate atât de Drumuri Naționale, cât și de CJ Buzău își fac treaba.

Info, Secția Drumuri Naționale Buzău: „Se circulă cu dificultate, din cauza viscolului, pe DN 2C Pogoanele-Padina, DN 22 Râmnicelu-Băile, DN 10 Ciuta și DN 2 Florica. Pe drumurile naționale aflate in administrarea Secției de Drumuri Naționale Buzau se acționează cu 50 de utilaje, s-au împrăștiat până la această oră 320 de tone de material antiderapant. Nu sunt probleme deosebite înregistrate”.

Cea mai mare problemă a fost pe DJ203 la Fulga (Cernătești), unde un tir a derapat și a blocat drumul județean. Acum, situația a fost rezolvată.

Citește și:

loading...

12 comentarii la „Firmă de deszăpezire urecheată de prefect!

 • Vai mama lor de primar si de presedinte de consiliu . Busuioc la Protv canta de 4 zile ca va fi cod portocaliu de zapada.
  Dar binenteles ca pe autoritatile de la Buzau le-au luat prin surprindere ca de fiecare data.

  @Primarele nu am nimic cu tine , pana acum ai facut bine in oras , dar cu zapada asta , esti vai mama ta

  Răspunde
 • AI DREPTA DAR DOMNUL BASESCU A SPUS ASA „”IARNA NU I CA VARA ASA CA E BINEEEEEEE SA VINA ZAPADA CIT DE MULTAA CA IN VREMURILE ALEA BUNE SI DE DEMULT

  Răspunde
 • Prefectul e învățat cu luare pe nepregătite. Doar a fost la drumuri.

  Răspunde
 • Dl Neagu sa iasa in teren….Cand CJ Buzau face licitatie sa ceara utilaje speciale de deszapezire nu un camion caruia i se ataseaza plug in fata si gata e bun de scos pe drumurile judetene sau mai grav defecte .
  Firma care a castigat licitatia catre Pogoanele credea ca o sa avem toamna pana in primavara? Uite ca la Buzau zapada vine de obicei sfarsit de ianuare inceput de februarie? Amenda maxima pentru firma respectiva iar la anu sa nu mai aibe dreptul sa participe la licitatie.
  Geografic fiind la curbura sufla vantul tare…dar cine sa gandeasca….ca nici parazapezi pe camp nu sunt puse ca asteptam vreo primavara
  Dl Neagu codul galben e dat de ieri comandament aveti?

  Răspunde
 • Iese și Neagu pe teren, doar dacă se lasă cu vreo șezătoare!

  Răspunde
  • Ăștia nu au învățat altceva decât, sare, sare, sare. De se fac gropi ;i apoi praf mașinile? Aaa, pe ei nu-i interesează ca la banii lor luați din banii publici își iau imediat altele.

   Răspunde
  • Comentăm, comentăm. Dacă nu sunt contracte, de ce nu sunt? Dacă sunt, de ce nu se deszăpezeste?
   La Buzău mereu soluția a fost simplă! S-au făcut contracte (s-au plătit) și s-au închis drumurile când a nins. Toate părțile contractante au fost mulțumite. Restul lumii să aștepte vremea mai bună. Legal, curat, ce atâtea comentarii. Nu știau ca ninge? Nu s-a anunțat că ninge? De ce au plecat de acasă în județul Buzău? Idealiști! Cred în minuni.

   Răspunde
  • Trebuia să ningă este bună ninsoarea pentru sănătate, pentru culturi, mai ales pentru grâu că nu a mai nins de mult.

   Răspunde
 • Si anul trecut cand a fost ploaia inghetata nu exista niciun trotuar deszapezit. Ar trebui demisii masive, atat in primarie, cat si in CJ si CNAIR.

  Răspunde
 • Nu ar fi și păcat să pierzi o bucată de profit pentru 2 zile de ninsoare? Unde mai pui că e și weekend. Vreme de odihnă.
  Și în cazul ăsta contractantul și contractorul sunt alții decât beneficiarii contractului iar rezultatul se vede.

  Răspunde
 • Iese neagu in Republica Moldova unde a băgat bani

  Răspunde
 • Până azi 30.01.2023 în Micro 14 nu s-a dat cu nimic pe trotuare sau pe străzi,a trecut doar o lamă într-o zi și atât!!!Bătrânii stau de o săptămână în case de frică să nu cadă pe stradă și nu au cum să își cumpere cele necesare decât apelând la rude sau vecini!!!
  Aici nu s-a dat pe jos cu nimic, nicăieri!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.