Firmă importantă din Buzău, schimbare de sediu

Poimâine, adică luni, e prima zi de lucru a angajaților de la Compania de Apă în noul sediu de pe str. Spiru Haret.

În ultimele zile, a fost un du-te-vino de camioane care cărau mobilier între vechiul sediu de pe Bd. Unirii și fostul hotel al partidului, cumpărat și reamenajat de Comp. de Apă în ultimii patru ani.

„Începand cu ziua de luni, 28.10.2019, Compania de Apa Buzau își va desfășura activitatea în imobilul aflat în str. Spiru Haret, nr.6, din mun. Buzau. La adresa menționată va fi relocată întreaga structură organizatorica (funcționala și operativă) a companiei. Programul de lucru, cu toate categoriile de clienti, nu sufera modificari: Luni – joi: 07:30-16:00 și
Vineri: 07:30-13:30”, anunț Comp. de Apă Buzău

Câteva săptămâni, la vechiul sediu de pe Bd. Unirii, va rămâne o angajată a biroului de Registratură pentru a veni în ajutorul clienților care încă n-au aflat de mutare. De asemenea, până la mutarea antenelor cu care se face comunicația cu punctele de lucru din județ, dispeceratul va rămâne în clădirea de lângă Procuratura Județeană (str. Stan Săraru)

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Firmă importantă din Buzău, schimbare de sediu

  • Daca odata cu aceasta mutare s-ar curata si zecile de posturi cu oameni angajati la norma, de nomenclatura, care nici ei (!) habar nu au ce cauta acolo, ar fi…OK !

  • Bine ,bine,isi schimba sediul,dar oare isi vor schimba si naravurile?Sau o sa avem in continuare parte de o ‘calitate’ a serviciilor execrabila,de aceeasi mizerie la robinete ,numita impropriu ‘apa potabila’,de aceeasi politica a umflarii nejustificate a pretului ‘apei potabile’ si a tarifelor pentru serviciile pe care le ofera?Eu,sunt in continuare pesimist.Nu uitati ca ‘lupul parul isi schimba,dar naravul,ba’!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.