Firmă mare din Buzău angajează șoferi, mecanici și electricieni auto

Trans Bus Buzau S.A. angajează Mecanici/Electricieni auto si soferi  posesori permis categoria D.

Ce se oferă

 • Oportunitatea de a lucra pentru un operator de transport implicat în proiecte de dezvoltare și de extindere;
 • Desfășurarea activității într-un mediu sigur și stabil;
 • Susținere și îndrumare pentru dezvoltarea profesională continuă.
 • Salariu atractiv
 • Bonuri de masa
 • Loc de munca stabil

CERINŢE:

Experienta de min. 2 ani constituie un avantaj

Persoanele intersate pot depune CV-urile la sediul societatii din mun. Buzau,  soseaua Constantei nr.10 (fosta Pogonele nr.5)  sau prin e-mail la adresa office@transbusbuzau.ro

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Firmă mare din Buzău angajează șoferi, mecanici și electricieni auto

 • Ahahahaha. De ce ati mai pus anuntul acesta? I-am depus tatălui meu, 3 CV-uri cand a fost vorba de angajare la aceasta societate si nu a fost luat in seama acel CV. Mentionez ca tatal meu a lucrat 20 de ani la regia autonoma de transport din Timișoara. Vreti sa va zic ce mi-a zis cineva care este in interiorul acestei societati, simplu: cărțile sunt făcute. Va asigur ca multi soferi vor veni pe pile la aceasta societate. Mult succes!

  Răspunde
 • @Ciprian: bine zis. Tereaca dacă dacă ar putea ar face un reportaj cum se fac angajările.

  Răspunde
 • Știți cati pensionari stau pititi pe la aceasta societate .și pe la birouri .de asta pleacă tinerii din oraș pt ca se tin în brate pensionarii.nu este normal sa fii la pensie și sa lucrezi într-o societate de stat.sa se duca la privat dacă.i primește cineva .

  Răspunde
 • Sunt sute de angajati, in total, la aceste 4-5 firme „de stat” (cj + primaria bz). In judet, iarasi, alta runda dar mai putini, pe langa primarii. Legea ii obliga sa puna anunt, d-aia o fac, dar calitatea nu primeaza niciodata. Se cere obedienta si parandarat, de la sefime la *ulime, d-aia si rezultatele si performanta acestor societati se masoara in cat de mare e pierderea la finalul anului. Dar cand nu a fost vreodata asa, indiferent de regim?!? Cetatenii (generalizez pentru ca e mai simplu si aproape de realitate) tipa si dau vina pe politic doar atunci cand nu pot si ei smecheri sau fura de la ceilalti din jur, asta daca e sa fim corecti si sinceri cu noi insine. Ne amintim cu totii argumentul suprem in societatea romaneasca : „Dar lu ala care fura milioane de ce nu-i face nimeni nimic?”, care ascunde de fapt mizeria morala despre care am spus anterior. Pe scurt, sa dea cu piatra, mica mare mijlocie nu conteaza, ala fara de pacat, ai apoi mai vorbim!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.