Firmele și companiile se pregătesc să intre în febra cadourilor

Se spune că perioada sărbătorilor de iarnă este poate cea mai frumoasă din an, dar pe cât de frumoasă este, pe atât este și de agitată.

Și mai ales când vine vorba de companii și firme, de cadouri pentru toți angajații sau partenerii de afaceri. Dar, ca să eviți aglomerația și situațiile în care stresul atinge cote maxime, este recomandat să te pregătești din timp.

UNIKA ajută firmele în acest sens, propunând agende și promoționale pentru orice tip de buget. Practic, producătorul propune, iar tu alegi!

Dacă ești antreprenor și ai de gând să-ți surprinzi angajații sau partenerii cu daruri ingenioase, uite câte idei marca UNIKA!

Ce zici de gama Twin?

Gama Twin este una dintre acele game care aproape că se potrivește oricui. Se numește Twin pentru că are dublă deschidere pe orizontală față-verso și dublă utilitate matematică și dictando la interior. Atât agendele, cât și notesurile, sunt  potrivite pentru afacerea ta, deoarece sunt atât de flexibile, că pot fi purtate oriunde, iar angajații sau partenerii tăi se vor bucura cu siguranță de un astfel de accesoriu. Care mai sunt avantajele pe care le oferă această gamă? Pielea PU a fost utilizată și pentru a produce promoționale e-store, astfel că e foarte simplu să combini o agendă sau un notes Twin cu alte accesorii, precum: etui ochelari vedere Twin, port documente Twin sau etui cărți de vizită Twin.

Mai mult decât atât, ca să-ți vină în ajutor, UNIKA îți oferă posibilitatea personalizării acestor accesorii. Gama de agende și notesuri Twin este pretabilă la timbru sec, UV și chiar etichetă de rășină, una dintre cele mai noi metode de branding folosite în special pentru marele avantaj de a comunica complet și corect culorile logoului tău.

Dar de gama Metal?

Gama Metal face parte din acelea casual spre elegante. Se potrivește și cu jeans, dar și cu un costum mai elegant. Oricum, ea vine la pachet cu ceva special. Închidere cu plăcuță inoxidabilă gravabilă. Acolo e loc pentru logo-ul tău, un slogan sau un cuvânt care să reprezinte afacerea ta. Notesurile și agendele din gama Metal au copertă cu aspect metalizat, HighTech, culori UnikaT – rețetă proprie, mat texturat cu pătrățele la atingere.

Ca să fie și mai aproape de nevoile afaceriștilor, UNIKA s-a gândit și a creat. Ce anume? Kit-ul Metal. Setul conține notes METAL alb liniat sau matematică și pix din aluminiu cu bumb touch, ambalate în cutie cadou. Este un produs ce poate fi oferit cadou la un preț foarte accesibil pentru orice buget special de marketing. Kit-ul vine ambalat într-o cutie cadou cu design atrăgător. Ce putea fi mai simplu de atât?

Agenda și notesul Colored

Dacă angajații sau partenerii tăi de afaceri sunt iubitori de natură, gama Colored e soluția. Culorile copertelor sunt de tip pastel cu inspirație din natură: verde – iarba crudă, albastru – cerul senin, bej – câmpul cu grâu copt. Este un produs flexibil, moale la atingere, materialul coperții imită foarte bine pielea naturală, este termosensibil, foarte pretabil la timbru sec și folio colorat. La această gamă este interesantă și închiderea, care se face cu ajutorul clapei pentru pix.

Poți combina agende datate Colored cu un notes din aceeași gamă și rezultatul va fi uimitor. Un set accesibil ca preț, modern și foarte util! Plus de asta, poate fi personalizat exact așa cum vrei.

Unul și bun? Notesul Switch

Poate că îți dorești un singur produs. Și acela poate fi chiar notesul Switch. UNIKA îl propune, pentru că:

1. este flexibil;

2. are dublă deschidere –  pe verticală și pe orizontală;

3. pretabil la Timbru Sec/UV și chiar etichetă de rașină.

Dacă știi că angajații sau partenerii tăi de afaceri au multe drumuri de făcut în fiecare zi sau preferă un notes mai degrabă cool, decât unul elegant, notesul Switch e potrivit, fiind realizat dintr-un material cu aspect moale la atingere în culori de tip pastel. Ți-am stârnit interesul pentru el? Poți intra pe site-ul UNIKA să citești mai multe despre el și poate cine știe, îl și comanzi.

Așadar, nu lăsa pe mâine ce poți face azi. Mai e foarte puțin până la perioada cadourilor. Evită aglomerația și stresul, făcând shopping online din timp de la UNIKA. Găsești la ei produse pentru orice tip de buget, made in Romania și au și livrare gratuită oriunde în țară!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.