Florescu 4%😂! A reușit doar să strice imaginea judecătorilor din Buzău

„Florescu, un personaj jalnic”. Așa l-a descris, fidel, cu vreun an în urmă primarul C-tin Toma.

Atunci când, din ură față de Toma, Florescu a blocat un proiect UTIL și care ar fi adus BANI orașului: posibilitatea ca mun. Buzăul să vândă asfalt către firmele private (după investiția Primăriei Buzău de 1 mil. € în achiziția unei stații moderne de făcut asfalt).

Acum, Florescu, după ce a luat doar 4% din voturi a devenit CLOVNUL acestei campanii electorale. Candidatul cu 4% i-a tot bătut la cap pe buzoieni în campanie cu elucubrațiile că Toma va pierde alegerile😂 și că de azi Toma va pleca din primărie (reamintim, Toma a luat 78%!).

Ce a reușit totuși Florescu ?

Să arunce cu noroi în breasla judecătorilor de la Buzău.

Vai de noi, dacă acest om, care trăiește în lumea lui strâmbă, a fost nu doar un simplu judecător, ci și președintele Tribunalului Buzău😯. Câte măgării o fi girat și pe acolo unde ar trebui să fie Templul Adevărului”, și-au spus și își spun, cu temei, mulți buzoieni.

„Vai de cei care au fost judecați de acest individ. Pe câți n-o fi băgat la pușcărie degeaba și pe câți golani n-or fi scăpat că așa au vrut mușchii lui”, au spus alții.

Ca să nu cadă și mai mult în penibil (și să nu facă în continuare breasla judecătorilor de râs), Florescu ar face bine să se retragă din viața publică și să-și vadă de pensia lui nesimțită.

Dacă Florescu, în ura lui față de primarul Toma, nu-și dă seama, poate se va găsi vreun prieten bun ori cineva din familie să-l tragă deoparte.

loading...

4 comentarii la „Florescu 4%😂! A reușit doar să strice imaginea judecătorilor din Buzău

  • Sacul si petecul ! Cum e turcu si pistolul ! Cum sa le mai zic? Spune-mi cu cine te insotesti , ca sa-ti spun cine esti ! Mocanu beizadea si Florescu nehalitul ! Vedea-v-as muncind la o multinationala !

  • Ma indoiesc ca judecatorii buzoieni au avut vreodata o imagine prea buna.
    Un fripturist care a vrut sa se infiga la ciolan……[Leo]

  • Asta o fi știind că au fost alegerile? pentru că sigur nu știa in ce partid este? acum cu 4% nici nu va recunoaște că el a candidat

  • Angajatii din justitie sunt groparii tarii, nu are cum sa le strice nimic imaginea, mai alea niste scamatorii de genul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.