Florescu: „E o minciună. Vreau să vă dau și un sfat”

Bănuielile multora asupra autorului plângerii împotriva primarului C-tin Toma s-au îndreptat înspre consilierul local C-tin Florescu.

E drept erau și ceva argumente, dușmănia pe care Florescu o manifestă public față de Toma, faptul că Florescu vine din lumea justiției (a fost judecător de penal), dar și SMS-ul injurios pe care Toma susține că l-a primit de la consilierul PMP.

Astăzi, în ședința CLM, Florescu a ținut să ia cuvântul:

„Inevitabil trebuie să iau cuvântul pentru că m-am trezit în mijlocul unui adevărat scandal. S-a spus despre mine că eu aș fi autorul plângerii. Vreau să vă spun că este o mare minciună. Dimpotrivă, eu susțin că suspendarea plăților și blocarea acestui proiect este o măsură ilegală a DNA”.

Mai mult, în ședința de azi, Florescu a făcut și o sugestie șefilor din Primăria Buzău:

„Decizia de suspendare a plăților ar trebui imediat atacată la Curtea de Apel Ploiești. Trebuie mers la un judecător de la Curtea de Apel Ploiești pentru a se obține suspendarea – suspendării. Dacă se mergea de prima dată, poate acum nu mai aveam această problemă”.

Ulterior, în cadrul ședinței, Toma și Florescu au avut un schimb de replici, dar din înregistrare nu se înțeleg prea multe din pricină că au vorbit unul peste altul.

La alegerile din 2020, Florescu (PMP) a obținut 4%, iar Toma (PSD) 78 %.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Florescu: „E o minciună. Vreau să vă dau și un sfat”

 • „…suspendarea plăților și blocarea acestui proiect este o măsură ilegală a DNA”

  Afirmația de mai sus ar trebui înrămată și pusă în fiecare sală de clasă în cuiul în care era agățat tabloul lui „urechilă” Ceaușescu. O spune un judecător fost șef de Tribunal.

  Răspunde
 • Un judecator indica si legislatia aplicabila, in speta asupra careiea isi coboara atentia. Nu e cazul la dl. Florescu, motiv pentru care nu cred ca ar fi fost capabil nici de plangere. Ce sfat ne-ar da distinsul in cazul masurilor dispuse de catre Curtea de Conturi, pentru ca legea (dar si primarul a avut de-a face cu situatia asta cand a venit vorba de politistii locali „mosteniti”) spune ca ele se duc la indeplinire din momentul in care s-a emis actul de control, indiferent daca responasabilii vor ataca sau nu aceste decizii?!
  Nu inteleg eu logica lui Toma sau conteaza cine a parat (practic, poate fi oricare dintre cetateni) mai mult decat beleaua care e revendicata in respectiva plangere? Ca daca e doar de smiorcaiala, nu m-as mira. Eu astfel de persoana clar nu mai votez.

  Răspunde
 • Florescu este în spatele sesizării pentru ca pe același tipar indicat sus, sunt procese pe rol , intre Primărie și escroci / mafioți și cămătari. În ultimii 2 ani o gașca de foști … pensionați speciali acum, consiliază mafii ( imobiliaro-constructori, cămătari și medici) care dețin finanțe, ca să obțină pe repede înainte autorizații pe ce vor ei. Domnul Primar a picat intr-O MARE CAPCANA…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.