Florescu precum Lăpușneanu! „Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau!”

Conflict în PMP Buzău.

Organizația locală a anunțat că i-a retras sprijinul lui fostului judecător (Florescu) pentru a-l promova consilier pe fostul viceprimar (Bârlă).

„Nu avem nimic personal cu dnul Florescu. Doar că a obținut în scor foarte slab la alegeri, doar 4%. Cu aproape două procente și jumătate sub partid! Ne pare rău, dar nu noi i-am refuzat mandatul de consilier, ci buzoienii. Ar fi onorabil din partea dânsului să se retragă”, ne-au declarat surse din PMP Buzău.

Numai că, surpriză, precum Alexandru Lăpușneanu, Florescu a anunțat că „dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau”. Astfel că Florescu, a apelat la instanță. A cerut și obținut, cel puțin pentru moment, mandatul de consilier.

Sentință, Tribunalul Buzău: „Admite apelul. Schimbă, în parte, încheierea apelată în sensul că dispune validarea mandatului de consilier în Consiliul Local al Municipiului Buzău al apelantului. Definitivă”

În aceste condiții, foarte probabil, la viitoarea ședință C-tin Florescu va depune jurământul de consilier local. Fănică Bârlă va mai avea de așteptat.

PMP Buzău: „Nu va rămâne așa”

Surse din PMP susțin că Florescu a câștigat în justiție doar o bătălie, dar că va pierde războiul.

„Florescu a avut noroc că din dosarul judecătorului de la Tribunal a lipsit un document. Judecătorul a dat sentința pe 29 octombrie, iar Comisia de Disciplină din PMP, la nivel național, s-a întrunit pe 2 noiembrie. Lucrurile nu vor rămâne așa. În săptămânile următoare, o să-i luăm mandatul domnului Florescu”.

În locul lui Florescu (locul 2 pe lista PMP), partidul vrea să-l promoveze consilier pe Fănică Bârlă (locul 3)
loading...

4 comentarii la „Florescu precum Lăpușneanu! „Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau!”

 • Acuma, chiar nu au alții?!?
  IAR Bârlă?!?

  Doar am văzut ce a făcut ca slujitor al lui Boșco, de ce ar mai risca cineva cu ăsta?!?
  Cine îl promovează, se pătează cu el…

  Nu că celălalt ar fi mai breaz, dar totuși, Bârlă?!? Groparul transportului local și cel sub care a proliferat șmenul maxi-taxi?!? Ptiu!

 • Halal partid și PMP asta. Ce oameni mai promovează… Și mai au tupeul sa ceara lumii sa i voteze. Pai cu asa somități se duc în gat.. Chiar nu mai sunt oameni inteligenți, buni și cinstiți în orașul asta? Da, scuze, ăștia nu intra în politica!

 • Nu mi-e drag Florescu, dar nu-nțeleg logica PMP! Nu-i bun ăsta de pe locul doi și e bun ăla de pe locul 3?Oricum nu-i nici o diferență între ei, dar explică multe despre logica lui mocanu jr. (nu merită cu M).

 • bârlă ai tupeu nu glumă!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.