Florina Stoian a revenit șefă la inspectorat: „Țin să-i mulțumesc!”. Geta Burducea s-a întors la catedră

Aseară a ajuns la Inspectoratul Școlar misiva dinspre Ministerul Educației prin care Florina Stoian a fost reînscăunată inspector școlar general.

„Dacă ordinul nu ar fi venit ieri, astăzi ministrul Pop ar fi avut de la avocatul meu plângere penală. Decizia Curții de Apel Ploiești de suspendare a ordinului de înlocuire a mea era executorie. Din această dimineață am venit la serviciu și m-am apucat de treabă. Țin să-i mulțumesc domnului avocat Adrian Tudorancea, a fost cel mai bun. Și ceilalți colegi ai mei din țară înlocuiți de ministrul Pop au dat în judecată ministerul, dar până acum doar eu am câștigat”, ne-a spus Florina Stoian.

În schimb, Geta Burducea și-a strâns lucrurile și s-a întors la catedra pe care o are la Liceul Economic.

„Cei mai bucuroși vor fi elevii mei pentru că mă vor avea din nou la catedră. Chiar dacă nu-mi convine ce s-a întâmplat, nu-mi pare rău. Mi s-a cerut ajutorul, eu am venit. Și voi veni de câte ori voi fi solicitată. E sacrificiul pe care îl fac eu pentru școala buzoiană. Îmi pare rău că am plecat acum, începusem câteva proiecte, munca mea din aceste zile s-a dus de râpă”, a spus Burducea.

Citește și articolul: Agitatori matinali prin autobuzele de pe linia 2. Directorul Trans-Bus a venit pentru a liniști călătorii

E de văzut acum dacă ministrul Liviu Pop va continua lupta în justiție sau va accepta faptul că Florina Stoian nu poate fi schimbată întrucât e cea care a promovat examenul.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Florina Stoian a revenit șefă la inspectorat: „Țin să-i mulțumesc!”. Geta Burducea s-a întors la catedră

 • În tot deauna ce-l deștept cedează!

  Răspunde
 • A gresit Ministrul educatiei in toate.Cum o fi iesit la evaluare genunche?Trebuie schimbat urgent,iar d-na Burducea sa se duca la catedra
  ,acolo e locul ei !

  Răspunde
 • Domnule Profesor, din comentariul dumneata reiese ca a fi la catedra, acolo unde ar fi locul unora, e ca o pedeapsa, ca o pozitie degradanta. Dumneata ai copii? Cine ti i-a invatat? Dumneata chiar esti profesor? De ce atata desconsiderare pentru cel care sta printre copii in clasa? De ce e o rusine sa fii profesor si atat? Indiferent ca te cheama Burducea sau Stoian sau Profesor.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.