Forțată să se prostitueze la peco. Cum a reușit să scape

O femeie de 30 de ani a fost răpită prin violență de doi bărbați la Constanța și obligată să se prostitueze la Rm. Sărat.

Victima era ținută prin amenințare la o pensiune și dusă pentru a întreține relații sexuale într-o stație peco.

Norocul ei a fost că la peco a oprit un echipaj de poliție, iar femeia a fugit înspre polițiști și le-a mărturisit ce a pățit.

Ulterior, răpitorii au fost prinși, încătușați și expediați la arest.

În condițiile cumului de infracțiuni din cele mai grave, cei doi vor petrece – cu începere de azi – câțiva ani la închisoare, fără a mai ajunge în libertate până la ispășirea pedepsei.

Vezi mai jos comunicatul oficial emis azi de IPJ Buzău.

„La data de 31 iulie 2019, polițiștii Serviciului de Combatere a
Criminalității Organizate Buzău, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. –
B.T. Buzău, au depistat doi bărbați, din municipiul Constanța, bănuiți de trafic de persoane.Din cercetări a reieșit că, la data de 30 iulie 2019, în jurul orei 15.00, cei doi ar fi lipsit de libertate o femeie, de 30 de ani, prin folosirea de violențe fizice și verbale, în timp ce aceasta se afla pe centura municipiului Constanța și ar fi transportat-o cu un autoturism în municipiul Râmnicu Sărat, în scopul exploatării sexuale. Cei doi, de 24 și 40 de ani, ar fi cazat victima la o pensiune, dupa care ar fi transportat-o în zona unei stații Peco, unde aceasta ar fi întreținut relații sexuale contra cost cu două persoane, banii fiind însușiți de unul dintre bărbați. În cursul dimineții de 31 iulie 2019, în jurul orei 09.00, cei doi ar fi transportat victima în aceeași zona din seara precedentă, în scopul ca aceasta să practice prostituția în folosul lor, dar femeia a abordat un echipaj de poliție și a reușit să
scape. La data de 1 august 2019, față de cei doi a fost luată măsura reținerii de către procurorul de caz, urmând a fi prezentați Tribunalului Buzău, cu propunere de arestare preventivă. La activități au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și ai Inspectoratului de Poliție Județean Buzău” – comunicat IPJ Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.