Fostul judecător Florescu, atac la primarul Toma

Fostul judecător C-tin Florescu, care are în palmares condamnarea (!) unui ziarist la închisoare cu executare (Sabin Orcan), caută de mai multă vreme orice motiv pentru a-l ataca pe primarul C-tin Toma.

Domnule Florescu, în Moldova (vechi fief pesedist) tot Toma a fost primar ? Dar în diaspora, unde Dăncilă a luat 7%?

Motivul e unul firesc: gruparea Boșcodeală, decuplată de la putere și de la banul public de primarul C-tin Toma, e într-o grea suferință. Perspectiva de a rămâne pe dinafară încă patru ani (dacă Toma va obține un nou mandat) nu le pică deloc bine „boșcodeilor”. Soluția, firească, e să-l atace pe Toma, primarul care a izbutit în 3 ani ce nu a realizat fosta administrație în 20.

Astăzi, fostul judecător „boșcodist”, C-tin Florescu, pus dintr-o eroare pe lista consilierilor locali PSD, a găsit prilejul de a-l ataca pe Toma pentru scorul obținut de Viorica Dăncilă în mun. Buzău.

„O spun sec și fără menajamente: Rezultatele celor două tururi de scrutin sunt catastrofale pentru PSD Buzău. În cunoștință de cauză, afirm cu toată responsabilitatea că la Buzău, la aceste rezultate slabe, care nu se regăsesc în istoria organizației locale, a contribuit major liderul PSD – Municipiu, primarul Constantin Toma”, a scris Florescu pe pagina sa de facebook.

Alegația lui Florescu e una falsă. PSD a obținut rezultate slabe și în alte sute/mii de localități unde nu-i Toma primar. La prezidențiale, ca și la europarlamentare, n-au candidat primarii PSD, ci oamenii pușcăriașului Liviu Dragnea.

Domnule Florescu, o să vedeți în iunie, și o să aveți o surpriză, că Toma și alți primari PSD din județ și de prin țară, care au fost gospodari, vor obține scoruri bune (odată scăpați de-alde Dăncilă). Alipirea făcută de dvs. azi e incorectă și manipulatorie. Apropo, mult succes în viitoarea dvs. carieră politică la ALDE Buzău, alături de Adrian Mocanu, Fănică Bârlă și alți fani ai ex-primarului Boșcodeală.

Vai de buzoienii care au fost judecați de Florescu. Câți oameni n-or fi fost prejudiciați de acest om care, după cum se constată acum, gândește adesea strâmb. Nepotrivită a fost și intrarea sa într-un partid și în politică. Judecătorii de bun simț ieșiți la pensie se feresc ca dracu’ de tămâie pentru a nu da prilej de comentarii asupra carierei de magistrat.

Ce-i reproșează Florescu lui Toma

– comportamentul umilitor, cu frecvență zilnică, al lui Constantin Toma față de funcționarii din Primărie și angajații din societățile subordonate;
– lipsa de respect față de lege, manifestată în majoritatea proiectelor de hotărâre supuse aprobării Consiliului Local Municipal;
– disprețul la adresa membrilor și simpatizanților PSD, pe care știe să îi folosească doar în interes personal.
Iată cum grandomania și beția de putere pot răsturna realități politice construite timp de 30 de ani!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Fostul judecător Florescu, atac la primarul Toma

 • Bravo Auras cu articolul asta ti-ai scos si azi leafa de la tov. prim-secretar…pardon de la dnul primar

 • Eu am observat ca atunci cand judecatori sau fosti judecatori, procurori sau fosti procurori, politisti sau fosti politisti deschid gura nu fac decat sa te convinga ca nu exista si nu poate exista justitie ci doar persecutie si executie a unor oameni care cel mai probabil au fost nevinovati dar au ajuns condamnati doar din cauza frustrarilor personale ale judecatorilor, procurorilor, politistilor.
  Cand deschid gura sa se exprime, astia noi din sistemul de justitie par mai odiosi si mai periculosi decat tortionarii comunisti.

 • Am mai spus-o și o repet, domnul Toma ar trebui să se dezică de psd și să candideze independent.
  A făcut multe lucruri bune pentru oraș în timp scurt și nu are rost să fie murdărit prin asocierea cu psd.

 • Ca să fim bine înţeleşi…
  1. De mai mult timp, se tot semnalează în comentariile de pe reţelele de socializare şi pagini de presă că Toma are în rândul consilierilor săi câţiva indivizi duplicitari, oportunişti, foşti boşcodişti care nu prea ştiu ce-i morala, onoarea şi bunul-simţ, dar care se pricep de minune să pozeze, vezi Doamne, în ,,mari tomişti”, mari ,,prieteni” şi ,,susţinători de nădejde” ai primarului Toma!
  2. Din această grupare CLM-istă cu rădăcini boşcodiste, Florescu nu întâmplător a fost mereu primul indicat în rândul consilierilor suspecţi! Motivele apar precizate mai sus, în cuprinsul articolului.
  3. Al doilea în rândul suspecţilor este consilierul Ţepeluş. E făcut din acelaşi aluat boşcodist. Fostul mare aplaudac al lui Boşcodeală la scenă deschisă! Acum, când are interes să se gudure în faţa lui Toma şi a lui Ciolacu, dă din coadă ca un căţeluş fidel, iar cu Presa e distant şi lipsit de transparenţă, de parcă ar avea ceva de ascuns! Gestul de a fugi de nişte explicaţii (pe care era obligat să le dea, totuşi), închizându-şi telefonul, a fost relevant în acest sens!
  Păi, cum să n-aibe dreptate şi Romanescu şi alţii când îl arată cu degetul în declaraţii publice???! Dar ne oprim aici, că ar mai fi multe de spus.
  4. Florescu şi Ţepeluş sunt, deci, doi boşcodei pe care încă îi mai regăsim pe craca CLM-ului. Ceilalţi boşcodei, precum veşnicul nemulţumit Bârlă, care nu s-au putut adapta schimbărilor ,, climatice”, au fost nevoiţi să-şi ia demult zborul!

 • Ca acest Florescu a fost,este si va crapa ca o l… , nu trebuie sa ne mire.Este si el doar unul dintre cei care apartin celei mai infame,ticaloase si criminale categorii socio-profesionale:aceea a …..’justitiei’.Ce poti astepta de la mintile ratacite si imbibate in alcool,in afaceri oneroase,cazute in patima jocurilor de noroc si a preacurviei,………?Pentru ca astea sunt trasaturile definitorii pentru cei din ‘justitie’. Nu ii iau apararea lui Toma,fiindca ‘cine se aseamana ,se aduna’,dar l-as intreba cum a ajuns un …….ca Florescu sa candideze pe listele PSD? Acum se face ca ‘nici usturoi nu a mancat,nici gura nu ii miroase’,dar pentru duplicitatea sa cu astfel de personaje ,el este principalul vinovat.

 • Presa, dacă mai cât de cât liberă, obiectivă și independentă, pentru a asigura dreptul constituțional al cetățeanului la informare ar trebui să uzeze de prevederile Legii 544 a liberului acces la informații de interes public și să solicite și să publice suma pe care o încasează Florescu lunar ca pensie de fost judecător. Atunci ar vedea cetățenii pe cine au ales în consiliul local și la alegerile de anul viitor poate ar fi mai atenți cu ștampila. Lansați un concurs cu premii pentru cine ghicește ce pensie are Florescu.Orientativ vă spun că are de 6-7 ori mai mult decât un fost senator.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.