Fotbal în nocturnă. Metalul a câștigat Supercupa

În această seară, în nocturnă, s-a jucat Supercupa județului Buzău dintre Metalul Buzău (în galben) și FC Buzău (roșu-albastru), câștigătoarele campionatului respectiv a Cupei României – faza județeană.

N-a fost nicio emoție, Metalul a câștigat la pas, între cele două formații existând o diferență valorică uriașă.

În timp ce Metalul se pregătește de prima etapă din liga a treia, FC Buzău a folosit o echipă alcătuită majoritar din juniori.

A fost 5-0 la pauză, cei mai buni de pe teren fiind mijlocașul Manea (foto alăturat), autorul unui gol superb, șut de la 30 de metri, atacantul Lungoci și nou-venitul Stan (de la Berca).

Repriza a doua a fost mai echilibrată, iar pe final puștii de la FC Buzău au reușit în urma unor contraatacuri să marcheze două goluri.

Prilej pentru a se striga de pe margine „Hai cu egalarea”, dar și pentru antrenorul Vali Stan să-și săpunească jucătorii din teren, „nu se poate să luăm gol de la niște copii”.

La final, cei de la Metalul au primit medaliile și au încins hora bucuriei pe teren.

Pentru metaliști de acum începe greul, sâmbăta viitoare având programat debutul în liga a treia, pe teren propriu, cu Înainte Modelu din Călărași.

Antrenorul Vali Stan și-ar fi dorit o întărire puternică a echipei pentru a trage la primele locuri, dar n-a primit decât un jucător, Stan de la Petrolul Berca. „Remunerația după buget e mică”, au glumit cei de pe lângă echipă.

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.