Foto cu cinci minute în urmă. Cui aparțin aceste mâini – buzoienii

Sunt mâinile femeii de serviciu de la un grup de blocuri din Unirii Sud.

„E obișnuitul coșmar de luni dimineață. Mai toate ghenele de la blocurile turn sunt înfundate după weekend. Îmi ia uneori și câte o oră să desfund câte una. Deocamdată am reușit aci la B7. E un fel vaselină, unsoare, ulei ars, nu știu ce e asta, că tare greu se mai ia”, i s-a plâns femeia reporterului buzoienii.ro.

Articolul are darul de a-i sensibiliza pe locatari pentru a fi mai atenți când aruncă obiecte voluminoase pe ghenă. O pot bloca, iar apoi pe coloană în sus se adună toate gunoaiele aruncate de locatarii de la etajele superioare.

Iar acțiunea de desfundare a ghenei e un adevărat chin pentru femeile de serviciu.

Se desființează ?

Există un proiect prin care ghenele de la blocurile turn ar urma să fie desființate, asta pentru a ajuta la colectarea selectivă a deșeurilor.

Incinta de la parterul blocurilor unde se adună gunoaiele de pe ghenă, ar urma să fie amenajată ca platformă de colectare.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Foto cu cinci minute în urmă. Cui aparțin aceste mâini – buzoienii

  • Este un proiect bun, sper să fie pus în aplicare. Ghenele de gunoi sunt un focar de infecție și, în plus, gunoiul trebuie colectat selectiv. Așa este în toate țările civilizate.
    Trebuie să reciclam mai mult!
    Cetățeni trebuie să fie educați, sa fie obligați sa facă acest lucru.
    În blocul în care locuiesc doar trei-patru familii colectează selectiv, folosind sacul galben. Restul de peste 25 de familii nu fac acest lucru.

  • Am asistat la golirea ghenei de către femeia de serviciu ! O muncă pe care nici chiar un bărbat n-ar face-o ( cea de la tomberon e … parfum !) iar ce poate scoate dânsa din ghenă e de domeniul fanteziei… Cred că la … gradul nostru de educație mai oportună ar fi desființarea acestor ghene… Intre timp, zeci de femei stau degeaba așteptând pomana ajutorului social … Viață DE MIZERIE !

  • Inchideti ghenele!!!!! Ne-am saturat de gandaci! Ne este mila de femeile de serviciu! Tot in zona Unirii Sud, acum cativa ani femeia de serviciu s-a taiat foarte rau la mana intr-un ciob de sticla ce venea de pe ghena. Sobolani, gandaci, miros infect! Facem apel sa fie inchise!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.