FOTO. Cum arată grădinița unui bloc de pe str. Ciucurete

Sunt zeci de peturi care protejează tulpinile firave (încă) ale trandafirilor:

Imaginile au fost surprinse azi în grădinița unui bloc de pe str. Ciucurete (între Bd. Unirii și Spiru Haret).

Felicitări merită locatarii blocului care se îngrijesc de aceste spații pentru a fi frumos.

La un alt bloc, în vecinătate, altcineva s-a îngrijit să planteze iarbă:


Municipalitatea îi încurajează pe buzoieni să ia în administrare și îngrijire spațiile verzi din jurul blocurilor.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „FOTO. Cum arată grădinița unui bloc de pe str. Ciucurete

 • Așa am văzut și in “Schenghen” … Viena, Roma. Berlin , Paris , Madrid. Pet-uri puse la scara blocurilor , pescari prin parcuri , asfalt plin de gropi și denivelări , Șantiere peste tot , construcții ilegale pe spațiul public. Garduri de fier peste tot. Sârme rufe peste tot.
  Ne mai miram de ce nu ne vor ăia …

  Răspunde
  • Noi nu ne acceptam noi pe noi in varianta imbunatatita, ne cramponam de vechile metehne istorice, pentru ca stim cu totii exodul fortat al fermierilor la oras, in vremea comunismului, fapt care a produs situatii de genul crescut porc sau pasari in spatele blocuri ori, iata, floricele, cauciucuri, pitici care toate astea sunt, orice ar spune carcotasii, ceva frumos!!! Plus iubtorii de animale domesticite ca specie, semi-salbaticitite daca vorbim punctual la Buzau. Plus dilaii care fara sa le latre animalul in apartamentul de 50 mp nu se simte inclus in colectivitate, nu se simte respectat si atunci s-a gandit sa atraga atentia deranjand prin meltenism.
   Vestea buna ar fi ca nici altii nu s-au dezmeticit decat cu aplicarea legii, vestea mai putin buna e ca la noi e o fastaceala generalizata in a veghea la un climat cu sanse egale pentru toti, adica un stat in care legea exista si este aplicata, iar atunci cand devine desueta si anacronica, ea sa fie schimbata de catre parlamentarii votati nu doar sa aiba si unii indivizi amante, excursii de lucru cu diverse „grupuri de prietenie” (suna cam obscura formularea) sau ploconeli de la altii asemenea lor, dar mai micuti si tot la fel de insignifianti in economia generala a umanitatii. Practic, ce vom avem maine le datoram sinecuristilor, a pilosilor si incapabililor, societatea evoluand mereu cat mai departe de astfel de indivizi, cu tot cu apucaturile lor.

   Răspunde
 • Cel mai frumos spatiu verde la intrecut pe cel din parcul Crang.

  Răspunde
 • Sincer,îmi lasă impresia unei grădini de legume de la tara,jumate de an stau bidoanele acelea asa.Dincolo de bunele intenții,sunt inestetice,urâțesc zona.

  Răspunde
 • De ce s-au scos gardurile in Brosteni si nu si in Micro 5 sau Dorobanti? Sunt blocuri unde parcheaza masinile in gradini si au garduri, poarta cu lacat, par la ei acasa.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.