Dvs. ni le-ați trimis, noi le-am sortat, comentat și postat. Vă mulțumim! Așteptăm și altele

Un șoarece deconspirat în preajma fostului magazin Dacia a fost cel mai fotografiat personaj al zilei. Fugărit de armata de paparazzi de ocazie, șoarecele s-a refugiat în biblioteca de vizavi , printre cărți, spre disperarea angajatelor care l-au scăpat înăuntru.
Românul se laudă că este inventiv, dar țiganul e campion. Primăria a interzis folosirea cărucioarelor pentru transportul peturilor. Dar ce mai pot zice polițiștii locali dacă se folosește un căruț pentru copii, eventual cu plodul înăuntru ?
Nori înfricoșători azi în jurul orei 15.00 deasupra Buzăului. Imaginea a fost surprinsă de pe camera de supraveghere de deasupra Hotelului Pietroasa. Până la urmă în Buzău n-a căzut niciun strop, dar în zona Rm. Sărat a plouat torențial
E noua mascota a Parcului Crâng. O căprioară pare a se fi obișnuit cu prezența omului și pășește curajos și dincoace de pădure. A fost fotografiată în această dimineață când se delecta cu trandafirii din zona clubului Maxx.
Se vede treaba că Buzăul nu este doar al oamenilor. Avem căprioare în Crâng, șoricei pe platou și maidanezi prin cartiere. Haita din poza de mai sus a fost surprinsă în timp ce trecea înspre Broșteni pe Iazul Morilor. Pe cât de mici, pe atât de răi sunt vagabonzii pentru că fotografia ne-a fost trimisă de un buzoian indignat că maidanezii i-au speriat copilul.
Nu-i o noua tendință în modă. Cizmele „originale” aparțin asfaltatorilor de la Urbis Serv. E vorba de băieții care împrăștie emulsia pentru lipirea asfaltului de stratul suport. Metoda învechită are șanse mari de a intra în istorie întrucât pe drum este un utilaj modern care va face treaba murdară.

 

loading...

7 comentarii la „Dvs. ni le-ați trimis, noi le-am sortat, comentat și postat. Vă mulțumim! Așteptăm și altele

 • Poza cu maidanezii e facuta pe asa numita strada Iazul Morilor colt cu Alexandru Marghiloman, dincolo de STOP-ul din imagine e strada Marghiloman.
  Apropo, in zona aia nu exista trotuar… pe partea cu maidanezii exista o fasie mica (sub 1 metru) de spatiu verde cu balarii, iar pe partea cealalta gardul e direct in strada, amplasat pe bordura… si mai e si curba acolo. Poate verifica cineva in teren si stabileste legalitatea situatiei.

  Sa mai zic de faptul ca atunci cand ploua la intersectia aia Iazul cu Marghiloman se inunda si iti trebuie cizme de cauciuc sa treci strada daca circuli pe trotuarul de pe Marghiloman, sau trebuie sa o iei pe strada Marghiloman sa eviti apa?

  Răspunde
 • Cred că ” poza ” surprinsă de camera video de supraveghere de deasupra hotelului Pietroasa are ceva … putred ! ” Pardoseala ” care acoperă piața Dacia făcută din motive geometrice cu iz popular, nu prea există în realitatea cotidiană – ea fiind mai degrabă rodul imaginației și al tehnicilor moderne de fotografiere … Dacă cineva poate să contrazică adevărul, îl rog s-o facă … Mulțumesc pentru ” înțelegere ” !…

  Răspunde
 • Am si eu o intrebare umila: șobolanul din imaginea alăturată nu cumva a scăpat din sediul Primăriei?

  Răspunde
 • Avem si mistreți in judet dar dom.primar nul interesează ca munca oamenilor e facuta praf veniți în com.Merei sa vedeti ce fac mistretii la porumb plîngi cu vorbe nimeni nu ia nici o masura pînă cînd nu va muri cineva sint cu zecile scroafe cu purcei.poate vede cineva si va lua o masura.pe tarlaua noastra e prăpăd nu ne mai alegem cu nimic.

  Răspunde
 • Într-adevăr,acei maidanezi ,nu mai mari decât o pisică,sunt „foarte fioroși ai periculoși!” Chemati repede hingherii sa ii duca in adăpost sa ii omoare să fiți în siguranță voi SI plozii voștri,că de,ar fi păcat să dispară o așa specie! Vai de capul vostru,o bucata de pâine SI un pic de apa nu ați fi în stare sa le dați!

  Răspunde
 • PARDOSEALA ESTE REALA VAZUTA DE SUS !JOS ARATA GROAZNIC CA SI TROTUARUL VIS-A-VIS DE CLADIREA UNDE AU FOST TELEFOANELE!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.