Fotografia zilei la Buzău! „Pepeni angro” peste indicatorul rutier. Iată unde poate fi văzută „minunea”

Se spune că imaginația românului nu are limite.

Un nou argument la maxima de mai sus ne este servit chiar la această oră în municipiul Buzău.

Un vânzător de pepeni a găsit nimerit să improvizeze o placardă din carton cu mesajul „Pepeni angro 0,40” peste indicatorul rutier care anunță proximitatea unei treceri de pietoni.

„Minunea” poate fi văzută de oricine, cu ochiul liber, în cartierul Broșteni, vizavi de supermarketul XXL.

Cititorul care ne-a trimis fotografia în urmă cu câteva minute, și căruia îi mulțumim, ne-a atașat și un scurt comentariu:

„Poza este facuta in aceasta dimineata vis-a-vis de Penny in Broșteni. Indicatorul este acoperit de ieri de la ora 16.00. De atunci au trecut mai multe patrule de poliție, inclusiv polițiști locali în patrulare pe jos, dar nimeni nu a luat nimeni nici o masura! Poate dvs. aveti mai mult succes!”.

Un alt cititor ne-a trimis o altă fotografie surprinsă pe Bd. Unirii cu o mașină căzută pe jantă din cauza greutății „pepenilor de Pogoanele”, transportați și depozitați.

Citește și articolul: Ultima oră! Doi morți și trei răniți, trei auto implicate la Popasul Merei. Iată ce s-a întâmplat și foto de la accident

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.