Fotografia, dar și controversa zilei la Buzău! A procedat bine Adrian ?

E fotografia zilei la Buzău – cel puțin pentru amatorii sportului din oraș și județ.

Cu siguranță îi va provoca la reflecții și chiar la discuții pe jurnaliștii din Buzău care l-au cunoscut mai mult sau mai puțin.

Imaginea alăturată a fost postată pe propria pagină de facebook de Adrian Soare cu mesajul „Reprofilat” (click AICI).

Ce constatăm ? Că Adrian Soare, cunoscut ziarist sportiv din Buzău a abandonat, cel puțin temporar, meseria pe care a făcut-o în ultimii zeci de ani.

Acum, „Dogorel”, cum îl alintau prietenii, lucrează după cum se poate observa în bucătăria unui restaurant din Stuttgart – Germania.

Citește și articolul: În atenția șoferilor. Din această seară, nou sens giratoriu într-o intersecție importantă din Buzău. Iată unde!

Opiniile sunt împărțite. Unii deplâng faptul că pe fondul prăbușirii sportului de la Buzău din ultimii ani (retrogradarea și chiar desființarea Gloriei, echipei de volei și modestia din ultimii ani a echipelor de handbal și rugby) Adrian a trebuit să-și schimbe meseria pe care a iubit-o cel mai mult.

Și că, asemenea a milioane de români, a fost nevoit să-și părăsească țara.

Alții, dimpotrivă, se bucură pentru Adrian și sunt chiar puțin invidioși. Va câștiga foarte probabil mai bine decât toți jurnaliștii din Buzău și, în plus, va trăi într-un oraș civilizat, unde toate lucrurile sunt demult puse la punct. Dovadă pozele inserate de Adrian din Stuttgart (vezi galeria de mai jos).

Alles Gute und viel Gluck, Adrian!

Citește și articolul: Cine are dreptate ? Bârlă: „Nu se poate ca primă de Crăciun să primească doar unii”. Iată și răspunsul primarului

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.