Fotografiată alături de… fotografia ei. Află câteva lucruri deosebite despre această domnișoară frumoasă

„Ea e Maria Burlacu, fata cu medii doar de zece de la Hasdeu”, i-a spus reporterului un prieten la vernisajul expoziției foto de aseară.

Întrucât reporterul se află în această perioadă sub influența ideii că școala românească trebuie să aibă grijă mai degrabă de elevii slabi și cu probleme decât de cei foarte buni (investiție cvasi-inutilă pentru că oricum marea lor majoritate vor pleca din țară), spusele prietenului au fost ignorate pe moment.

După descărcarea fotografiilor în calculator, reporterul a zis să dea totuși în search pe google, în căutarea tinerei cu note de zece.

Astfel că a dat peste un interviu cu Maria Burlacu, publicat în ziarul Opinia.

Reporterul a parcurs hulpav articolul, având în cinci minute mai multe exclamații de uimire, după ce a aflat următoarele:

Maria are din clasa a zecea doar medii de zece!

A făcut ciclul primar și cel gimnazial la țară, la CA Rossetti! Deci, cine vrea să învețe o poate face și la țară, nu doar la școlile de fițe din Buzău.

Maria nu s-a mutat în Buzău. Stă tot la CA Rosetti în satul Lunca. Face zilnic 80 de km naveta la Buzău. 40 dus și 40 întors.

Nu se gândește să plece din țară. Nici pentru facultate („și facultățile nostre sunt bune”), nici după („și românii au nevoie de medici buni. Școala românească a investit în mine, nu e cazul să plec în străinătate”)!

E isteață, frumoasă, dar și talentată. E solistă de muzică populară la Centrul Județean de Cultură și Artă.

Citește și articolul: Super concert pregătit buzoienilor. Iuliana Tudor, orchestra maestrului Botgros și mari cântăreți de muzică populară la Sala Sporturilor. Iată detalii

Mai multe veți putea citi din ziarul Opinia (click AICI). Felicitări părinților și profesorilor pentru educația oferită, dar și jurnalistului Cristian Ionescu care a demonstrat că se poate face trafic (peste 9 mii de vizualizări) și cu articole de calitate și nu doar cu accidente rutiere, scandaluri mărunte și clickbaiting.

În poza din deschiderea articolului apare Maria, fotografiată aseară alături de fotografia ei de astă vară din Drăgaică.

Citește și articolul: Ajutor de la armată. „Domnul general Vlad ne dă voie să le folosim”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Fotografiată alături de… fotografia ei. Află câteva lucruri deosebite despre această domnișoară frumoasă

  • Felicitari Maria pentru rezultatele tale la scoala si pentru maturitatea ,modestia si gandurile tale bune despre scoala romaneasca .Iti doresc sa ti se implineasca toate gandurile si visele,convins fiind ca vei ajunge acolo unde doresti.Unor astfel de tineri,statul roman,comunitatile unde traiesc,scolile unde invata trebuie sa li se acorde toata atentia si tot sprijinul de care au nevoie in orice problema.Ei sunt cei care vor schimba si vor duce Romania inainte.Felicitari,tanara si frumoasa domnisoara si mult succes in viata si in ceea ce iti doresti!

  • Daca ati cerceta mai in detaliu ati afla si de ce pare desteapta, dar doar pe hartie.
    Dar de ce sa stricam o poveste frumoasa si fantezista cu adevarul…

  • Pingback:

  • Ferice de bărbatul ăla care o va lua de nevastă .

  • Pingback:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.