Franțuzoiacele, lovite de Covid. 7 teste pozitive, 3 meciuri amânate!

Douăsprezece zile au mai rămas până la meciul tur Nantes Atlantique – SCM Gloria Buzău (duminică 15 noiembrie) din barajul pentru accederea în grupele EHF.

În această sală se va juca meciul tur. Dar, fără spectatori. După ce în primele etape ale campionatului din Hexagon s-a jucat cu spectatori, s-a luat decizia (și aici) a disputării meciurilor cu porțile închise

Echipa roz lovită de Covid

Franțuzoaicele au fost nevoite să-și amâne ultimele trei meciuri din campionat.

La nivelul clubului s-au înregistrat șapte teste pozitive și nu s-au mai jucat meciurile cu Chambray, Paris 92 și Bourg de Péage.

Duminică la ora 16.00 ar urma să revină în competiție și să joace pe teren propriu cu Nice.

Nantes Atalnatique e alintată și echipa roz și a trandafirilor. Clubul a fost fondat în 1998

S-or vedea meciurile cu Nates la tv ori pe facebook ?

Deocamdată nu se știe dacă meciul tur va fi transmis la tv sau pe facebook. Și nici returul de la Buzău. Drepturile de televizare aparțin EHF. În România au fost achiziționate de Digi Sport, dar se pare în ziua meciului retur se va transmite partida CSM-ului din Champions League. Ar fi o situație nefericită ca buzoienii să nu poată vedea niciunul din cele două meciuri.

Notă 1: azi, la 13.45, SCM Gloria joacă în etapa a cincea cu nou-promovata Chișineu-Criș. Meciul e transmis live pe siteul FRHTV.

Notă 2: mâine (miercuri) de la ora 14.00, la fotbal, SCM Gloria va juca restanța cu Viitorul pandurii Tg. Jiu. partida va fi transmisă live pe pagina de facebook a clubului din Crâng.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.