„Fratele meu e în stare gravă. Există și riscul de amputare!”

Probleme mari și pentru șoferul de 26 de ani care a provocat accidentul teribil de ieri în care cei doi învățători din Cielo au murit carbonizați.

Conform unei rude apropiate șoferului autoturismului Audi, Seby Tudor nu e deloc bine.

„E în stare gravă, poate foarte gravă. Ne temem pentru viața lui. Poate oricând să-i cedeze inima. Există riscul de a i se amputa piciorul stâng. Părți din osul piciorului stâng i-au rămas în mașină. El nu mai putea să meargă, deci nici vorbă să poată interveni el pentru a-i scoate din mașină pe cei din Cielo. Nu ar fi lăsat să ardă acolo pe nimeni și sa cadă necazul ăsta pe el dacă nu i-ar fi rămas oasele din piciorul stâng în mașină. Și el, la rândul lui, este grav rănit la spital”, a spus pentru buzoienii.ro ruda șoferului.

De notat că impactul dintre cele două autoturisme a fost frontal, iar acul kilometrajului autoturismului Audi a rămas blocat la 120 km/h.

Asta pentru a vă face impresia despre violența impactului.

Autoturismul Cielo, care avea și instalație GPL, s-a aprins instantaneu. Cei doi învățători de 62 de ani din Cielo, răniți grav la rându-le în urma impactului, n-au putut să părăsească singuri mașina în flăcări. Ioana și Gheorghe Ilie vor fi înmormântați joi la Brăești.

Citește și articolul: EXCLUSIV! OFICIAL. Iată data exactă când se va închide podul de la Mărăcineni!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „„Fratele meu e în stare gravă. Există și riscul de amputare!”

  • Pingback:

  • E îngrozitor ,Auraș ,ce descrii tu aici .Încerc să mă pun în locul tău ,și nu pot .Atâtea accidente s-au întâmplat ,numai de când comunicăm noi doi ,încât crede-mă că începusem să mă obișnuiesc .Nu pot însă să nu reacționez ,când este vorba de un prieten ,cum te consider eu pe tine .Am să mă rog la Dumnezeu să nu se fi întâmplat ceva grav și totul să revină la normal .Curaj și credință că va fi totul bine .Te sărut .

  • Minciuni clasice de tigani, ca doar astia se vaita mereu ca sta sa crape inima in ei cand intra in belea… ghici ce, oricarui om ii poate ceda inima in orice moment.
    Cat despre amputare… doame ajuta, macar aia sa ii fie pedepsa ca de alta nu va avea parte pentru uciderea a 2 oameni.

  • Pacat ca e stangul, deci va putea in continuare sa ucida calcand acceleratia la maxim cu dreptul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.