Fratele victimei afirmă că altul e adevărul. „Șoferul cu duba e de vină”

Azi, înainte de prânz, o femeie în vârstă din Poșta Câlnău a murit pe loc după câteva secunde de la ieșirea de la magazinul din sat.

Primele informații au fost că vârstnica a fost lovită în timp ce traversa strada prin loc nepermis și fără să se asigure. Informația a fost citită mai pe seară de cea mai apropiată rudă a femeii, Marin Câlțea, fratele femeii.

„Domnule reporter, vă rog să publicați și versiunea mea care e mai aproape de adevăr. Când s-a întâmplat eu eram la Buzău, cu un alt necaz. Dar când am ajuns acasă am vorbit și eu cu oamenii. Mi s-a spus că de fapt vina aparține șoferului. A dat cu spatele și nu s-a uitat în oglinda de pe dreapta. Sora mea mergea pe marginea drumului. Duba aia a dat peste ea, a trântit-o pe asfalt și apoi a călcat-o cu roata dreapta spate pe cap. Vă fac acum o poză și v-o trimit, ca să vă convingeți”.

„Chiar dacă sora mea avea 80 de ani, îi rog pe domnii polițiști să judece bine cazul. Să ia imaginile de pe camerele de supraveghere. Nu că aș vrea să-i fac rău șoferului respectiv, sora mea nu se mai întoarce, dar trebuie spus adevărul. Șoferul ăla a dat cu spatele și nu s-a asigurat. Nu că sora mea a traversat prin loc nepermis”, a încheiat fratele victimei.

La volanul autoutilitarei s-a aflat un șofer de 42 de ani din Galați.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Fratele victimei afirmă că altul e adevărul. „Șoferul cu duba e de vină”

  • Si pana la urma ce a stabilit Politia?……[Leo]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.