Frig, lapoviță și placaje în noroi. Acești puști merită felicitări. Galerie foto

A fost o vreme de iarnă ieri la Buzău. Cu frig, vânt și mai ales o ploaie rece, cu episoade de lapoviță. Majoritatea oamenilor au stat în casă sau au ieșit pentru câteva minute – sub protecția umbrelelor.

Fotografiile nu sunt clare, din cauza picăturilor depuse pe lentila aparatului

Nu și acești puști de 12 – 13 ani sau chiar mai mici care ieri după prânz – când frigul îți intra în oase – jucau rugby precum profesioniștii de mai devreme (vezi meciul SCM Gloria – Știința Baia Mare). Cu placaje și grămezi spontane în noroi și cu echipamentul plin de apă (vezi galerie foto la finalul articolului).

Toți puștii merită felicitări – de la Buzău, Tecuci, Focșani și Bârlad – iar spusele unui chibiț de pe margine – „azi, au devenit bărbați” – probabil că sunt adevărate.

Înainte de a coborî pe teren, juniorii au urmărit din tribune partida de seniori dintre SCM Gloria Buzău și Știința Baia Mare.

Buzoienii, nou-promovați în Superligă, au ținut piept adversarilor – care an de an trag la „campionat” – preț de o repriză și jumătate. S-a terminat 6-36 (3-8), dar buzoienii devin pe zi ce trece mai puternici și încep să le pună probleme „granzilor”. Să vezi meci cu Steaua peste două săptămâni!

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.